Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Umetniške stenske stene

Imeti oko za umetnost? želite del tega navdiha vnesti v svoj dom ali podjetje? No, zakaj ne bi okrasili z našimi stenskimi fototapeta? Imamo modele, ki predstavljajo vso umetnost, ki jo poznate in imate radi, ter manj znane lepote. Vemo, da naša zbirka ne bo razočarala! Vaši gostje bodo tako ljubosumni na vaš čudovit okus v dekorju!

od kul modernih modelov do starejših klasičnih videzov, naši umetniški fototapetai imajo vse to! Ker jih lahko izbiramo toliko, smo prepričani, da bo vsaj eden primeren za vaše gospodinjstvo! Vaše stene se vam bodo zahvalile, ker ste jim dali novo življenje! Rezultati so neverjetni!

vnesite nekaj ustvarjalnosti v svoj prostor z našimi umetniškimi poslikavami


naše umetniške poslikave so vedno narejene z mislijo na vas, tako da veste, da jih lahko brez težav nanesete. Prejeli boste fantastičen neposreden vodnik po korakih za nanašanje fototapeta s paketom. Za nadaljnjo pomoč si lahko ogledate tudi naša spletna navodila. Tako preprosto je! Na našem spletnem mestu prodajamo lepila in ščetke za tapeta, tako da lahko na enem mestu dobite vse svoje potrebe po okrasitvi. Ne boste verjeli, da še niste naročili pri nas! še vedno se boste želeli vračati!

vemo, da se naši izdelki ne bodo vsiljevali niti v vaši sobi, saj smo si prizadevali, da bi povzročili kakršne koli odseve svetlobe v vaši sobi. Narejeni so iz najkakovostnejših razpoložljivih materialov! Obljubljamo vam tudi, da na stenski fototapetai z umetniško tematiko ne bo nobenih razpok ali razbarvanja!

naši stenski fototapetai z umetniškim dizajnom so na voljo v različnih velikostih, zato smo prepričani, da boste našli popolno prileganje! Veliko naših fototapeta je tudi prilagodljivih, tako da lahko svoji sobi daste poseben osebni pečat! Bodo vaši otroci radi imeli v svoji spalnici prilagojeno umetniško poslikavo!

imate poizvedbo? Kontaktirajte nas zdaj! Naša briljantna ekipa za pomoč strankam je vedno na voljo, da pomaga in se odzove na vse vaše potrebe. Lahko nas kontaktirate po e-pošti ali nam po spletu pošljete hitro sporočilo. Ne oklevajte, sporočite nam zdaj!

sprostite svoj ustvarjalni duh z našimi čudovitimi fototapeta za tapeta umetniškega oblikovanja. Za tako velike stroške in s tako fantastičnimi rezultati ni razloga, da se ne bi naročili! Kupite zdaj in prejeli boste nekaj, kar vam bo popolnoma všeč!

1-23 od 23 fototapete