Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Odtisi umetniškega platna

čas je, da svoj dolgočasni stari dom spremenite z nečim edinstvenim in vznemirljivim. Tako je, čas je, da dodamo nekaj iz naših grafik na stenske slike! Imamo toliko umetniško zasnovanih modelov, da ne boste vedeli, kateri čudovit dizajn najprej izbrati! če ste ljubitelj velikih umetnikov, v svojo najljubšo sobo postavite nekaj umetnin na platnu in se prepustite navdihu in nošenju s to dekoracijo sten. Ne boste verjeli, da tega prej niste pomislili! Poglobite se in se prepustite tej čudoviti zbirki zdaj!

dodajte nekaj barve in sloga svoji sobi z nekaj velikimi slikami na platnu

od dizajnov umetniških sten na platnu, ki jih navdihuje sodobna umetnost, do tistih, ki jih navdihujejo klasični umetniki, bo v tej zbirki zagotovo prisoten dizajn, ki vam žgečka! Imaš modro sobo? Ali morda roza? Vseeno je! Imamo modele v vseh barvah, ki si jih predstavljate, zato veste, da boste našli tisk na umetniško platno, ki se bo prav prilegal vašemu dekorju! Vsi vaši prijatelji in družina bodo oboževali vaš resnično edinstven okus v dekorju in ga tudi želeli kupiti! Postavili boste trend! Potrebujete idejo za darilo? To je to! Naši umetniški izdelki na platnu so popolno darilo za vsako priložnost! Naročite svojega še danes!

niste prepričani o velikosti? Vam sploh ne bo treba skrbeti! Vsi naši umetniški odtisi platna so na voljo v velikostih 40x60cm ali 40x40cm! Mislite, da ne moremo biti boljši od tega? O ja, lahko! Z veseljem vas obveščamo, da so vsi naši grafični odtisi na stenske platne narejeni iz najkakovostnejših materialov, ki smo jih lahko kupili! To pomeni, da bodo na vaši steni zdržali starost in jih bo zelo enostavno očistiti, če bodo umazani! Vse kar morate storiti je, da ga obrišete z vlažno krpo in nereda ne bo več! Popolno je! Vaš tisk na platnu na steno bo že leta videti kot nov! Vsi vaši gostje bodo tako zmedeni, kako vam je uspelo obdržati tako visok standard!

smo vas že prepričali? Prepričan sem, da smo! Zdaj v košarico dodajte svoj idealni tisk na steno! Resnično sploh ne stanejo toliko in so briljantne kakovosti! Vaša soba ne bo nikoli več videti dolgočasna ali brez življenja! Naročite svoj dizajn platna že danes! Ne boste obžalovali tako popolnega nakupa!

1-18 od 18 slike na platnu