Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Odtisi platna dvorane

naši odtisi platna v dvorani bodo vsem vašim gostom dali vedeti, da ste oseba, ki jo zanimajo tudi najmanjše podrobnosti, ko gre za okras vašega doma. Ti odtisi platna na hodniku bodo okrasili monotone stene in dodali osebni pečat vašemu stanovanju na lep in cenovno ugoden način, zaradi česar bo vaš dom toliko bolj edinstven. Okvirite svoj hodnik z lepimi vzorci in barvami, ki so za vas polne pomena.

zahvaljujoč trdemu delu in zavzetosti naše neverjetne oblikovalske ekipe vam lahko ponudimo to neverjetno zbirko umetniških platnenih plošč, ki je na voljo v različnih izvedbah, da boste na vhodu v vaš dom videti neverjetno. Tudi ta kolekcija se vedno širi, tako da boste zagotovo našli nekaj, kar imate radi, in prijatelji in družina vam bodo zavidali! Resnično ponujamo nekaj za vse okuse in sloge, zakaj torej ne brskajte in izberite svoj popoln tisk na platnu za predsobe.

danes dvignite videz svojega hodnika!


ko obesite svojo čudovito novo platneno sliko na hodniku , se zagotovo ne boste borili! Postopek je zelo enostaven, na naši spletni strani in ob naročilu boste našli navodila, ki jim je zelo enostavno slediti. Ko prejmete svojo platneno umetnino za hodnike , boste ugotovili, da je prispela vnaprej sestavljena, kar pomeni, da se morate le odločiti, kam jo boste obesili, in jo preprosto odpreti. Ko gre za odstranitev ali zamenjavo, je dobro vedeti, da vaše stene ne bodo poškodovane. Na voljo so v številnih velikostih, zato ste prepričani, da lahko izberete tisto, ki najbolj predstavlja vašo osebnost. Narejeni so iz visokokakovostnih materialov, odporni na sončno svetlobo in umazanijo lahko speremo z rahlo vlažno krpo. Okraski na steni bodo tej notranjosti dali nov čar in nov značaj.

če se vam v katerem koli delu tega postopka pojavijo težave z umetniškim delom na platnu na hodniku , stopite v stik z našo ekipo pomočnikov strankam, ki vam vedno z veseljem pomagajo. Ponudili vam bodo odlične rešitve, preprosto jim pošljite e-pošto.

si danes kupite lastno sliko na platnu na hodniku , da boste vstopili v velik odmerek značaja. Ti odtisi platna za hodnike bodo zagotovili, da bodo vaše stene dobile svoj edinstven slog.

1-10 od 10 slike na platnu