Black Discounts - November
Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Stenske stenske stene vhodnega hodnika

želite navdušiti svoje goste takoj, ko vstopijo? Jih udaril z nečim edinstvenim in neverjetnim? Poskrbite, da je prva stvar, ki jo vidijo, ko vstopijo v vaš dom, nekaj zares neverjetnega z eno od naših neverjetnih zbirk vhodnih fresk. Prepričani smo, da se bo v našem nenehno rastočem katalogu našlo nekaj prav za estetiko vašega doma in popolnoma ustrezalo vašim potrebam. Pridite in prebrskajte našo fantastično zbirko fresk v predsobi! Zagotovo se boste zaljubili v vsaj enega!

dvorana slavnih - uporabite fresko vhodne stene


naredite najboljši prvi vtis na svoje goste z enim od naših neverjetnih fresk za vhodne tapete in jih prosite, naj ostanejo malo dlje. Vsi bodo presenečeni nad čudovitim, edinstvenim vzdušjem, ki ste ga uspeli ustvariti! Prepričani smo, da boste z enim od naših izdelkov postali pogovor celotne vaše soseske, ljudje pa bodo prosili za povabila na vašo naslednjo večerjo. Vsi bodo želeli priti k vam in si ogledati vaš popolnoma nov zidni zid! Morda bodo tudi vas kopirali in naročili eno za svoj dom! Potem boste resnično postavljalec trendov!

želite, da bo stenska stena v predsobi trajala več let? Obljubimo, da bo! Naše stenske poslikave so narejene iz zelo kakovostnega materiala, zato vemo, da bo slika v prihodnjih letih videti fantastično! Prav tako ne bo odbijal neželene svetlobe v vašem domu, zaradi česar je videti ves dan ves dan! Te stenske freske na vhodnih hodnikih je tudi zelo enostavno nanesti na stene v vašem domu! Z vašim paketom vam pošljemo nabor zelo preprostih navodil, da zagotovite postopek brez stresa. Na našem spletnem mestu lahko celo kupite katero koli orodje, ki ga potrebujete, na primer lepilo in rezalniki! Kako dobro je imeti vse dostavljeno na dom!


ali imate res ozek hodnik? Poudaril, da freska ne bo ustrezala? Bo! Naši vhodni freski so v veliko različnih velikostih, zato smo prepričani, da boste našli popolnega! Nisem prepričan? Naša odlična ekipa za pomoč strankam vam je vedno na voljo, da vam pomaga! Preprosto jim pošljite e-pošto ali spletno sporočilo zdaj! Torej, ne čakajte, naročite zidno steno zdaj! Po tako nizki ceni za tako čudovit izdelek ne boste verjeli, kako dober je!

1-24 od 28 fototapete