• Hitra Dostava od 24/48h
  • Brezplačna Dostava +60€
  • +40.000 Razpoložljivih Izdelkov
  • Znižane cene za več kot 10000 izdelkov
  • Varno Nakupovanje in Preverjena Mnenja
Filter

Tekstilne stenske nalepke

(8)
235 dekorativne stenske nalepke
Pridite in prebrskajte našo čudovito zbirko unikatnih teksturnih stenskih nalepk.
naše briljantne teksturne stenske nalepke in nalepke so kot nalašč za oblikovanje elegantnega sloga v vašem domu ali pisarni. V našem katalogu boste zagotovo našli nekaj, kar vam bo všeč.

ta nabor nalepk za teksturo vam lahko pomaga, da v svojem domu dodate kul in elegantne učinke. Na svoje stene ali pripomočke lahko takoj vnesete nekaj sloga s teksturo ali vzorcem , s pomočjo katerega bodo vaše stene izstopale. Imamo ogromno modelov modelov, ki bodo zagotovo všeč vsem okusom.

teksturne nalepke so kot nalašč za ustvarjanje edinstvenega občutka!


naše teksturirane nalepke so popoln način za prenovo vašega doma brez dodatnih stroškov! Zakaj ne poskusite uporabiti naših lesenih nalepk za obnovo pohištva ali naše nalepk na pralnih strojih, da poživite svoj pripomoček. Vaši gostje ne bodo verjeli, da niste pljuskali po novem pohištvu!

naše nalepke lahko položite na katero koli ravno površino, vključno z avtomobili, kolesi, stopnicami in celo glasbenimi inštrumenti! Edina omejitev je vaša ustvarjalnost! Vam je dolgčas vaš trenutni dizajn kuhinje? Oglejte si naše nalepke za hladilnik, da dodate barvo v svojo sobo. Kuhanje za družino ne bo nikoli več enako!

v tej zbirki je tudi široka paleta nalepk za prenosnike, ki so kot nalašč za posodobitev vaših starih pripomočkov! Naše zabavne nalepke sledilne ploščice vam bodo omogočale pomikanje v slogu. Poleg tega bo naša marmornata nalepka dala vašemu prenosniku nov, prefinjen videz - idealen za izstopanje v razredu!

vse naše teksturne nalepke so narejene po meri, ki vam ustreza, zato je zagotovljeno, da se prilegajo tja, kjer želite! Veliko naših nalepk je na voljo tudi v več kot 50 barvah, kar pomeni, da lahko izdelek prilagodite poljubni sobi ali površini.

uporaba naše teksturirane vinilne nalepke je zelo preprosta in brez stresa! Vsi izdelki so opremljeni z enostavnimi navodili, ki vam zagotavljajo rezultate brez mehurčkov in gub. Radi veliko preurejate? Naše nalepke je enostavno odstraniti in ne bodo pustile ostankov ali lepila. Nam ne verjameš? Oglejte si naša navodila na našem spletnem mestu spodaj.

niste našli točno tistega, kar ste iskali? Ni problem! Naša ekipa prijaznih oblikovalcev je na voljo, da vam ustvari popoln izdelek! Nas kontaktirajte po e-pošti ali naročite svojo osebno nalepko na naši spletni strani.


Filter

Teksture Počisti filtre
1 - 24 od 235 dekorativne stenske nalepke

Splošna ocena

Ocena

OBLIKOVANJE POOBLAŠČENIH

Prilagodite svojo stensko nalepko, preprogo ali kateri koli drug izdelek iz našega kataloga z želeno sliko ali besedilom z uporabo nekaterih ekskluzivnih storitev, ki vam jih ponujamo.

Ne najdete vaše stenske nalepke?
Ne morete najti stenske nalepke, ki jo želite? Napišite nam dve ali tri besede, ki označujejo, kaj iščete (na primer: mačka, luna, ceste luči). Sporočite nam vaš e-naslov in kontaktirali vas bomo, da skupaj najdemo rešitev za vaš problem.