0

Nalepke s šahom in damajem

TenStickers. Nalepke s šahom in damajem. Board igre - idealna funkcija za vaše noči igre. Temo decal, ki bo na svoji igri.

Barva stene

Mere (širina x višina)

board igre - idealna funkcija za vaše noči igre. temo decal, ki bo na svoji igri. Del naše kolekcije nalepk pohištva. Na voljo v različnih velikostih. Za močnejšo laminatno zaščito kontaktirajte nas na info.si@tenstickers.com.
Šah je že stoletja še vedno ena najboljših iger v zaprtih prostorih. In kako lahko pozabimo na dama, ki se zgodi, da je ena izmed najbolj zabavnih iger v zaprtih prostorih? Zdaj lahko igrate te igre na svoji mizi, ne da bi se kdaj morali skrbeti za iskanje krovu. Ne, ne šalimo se. Naša nalepka s šahom in damajem je na voljo v različnih velikostih. To enostavno za nanašanje vinil lepila je enako enostavno odstraniti in ne pusti nobenega ostanek zatem. Prilepite na mizo, uživajte v čarobni igri šaha in jo odstranite, če se pojavi potreba. Oglejte si napetost, kot živahna igra z vašim s sestramom ali prijateljem, ki se na to senzacionalno nalepko približuje vrhuncu.

...

Translated by Google Translate. Show original.

Informacije o Nalepke s šahom in damajem

Poročilo: A6130

Stil stenske nalepke:
Risanje nalepk

Velikost:
Kvadrat

Ciljne skupine, katerim je namenjena:
Odrasli
Teens

Število oseb:
Brez ljudi