Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Podlaga

Kraj

Stil

Format

Javno

Št. oseb

Namizne igre nalepke

Zbirka modelov, navdihnjenih s klasičnimi družabnimi igrami. Nalepke s podobami in logotipi vas in vaših družin najljubše igre , kot so twister, monopol in še veliko več!

otrokom in najstnikom bodo zagotovo všeč te pisane nalepke, ki jih bodo spomnile na zabavne trenutke, preživete skupaj z družino in prijatelji. Ali če ste klasični igralec, boste morda želeli svojo igralno sobo okrasiti z enim od teh odličnih modelov priljubljenih in priljubljenih družabnih iger.

kam lahko dam nalepke za družabne igre?

stenske nalepke za družabne igre lahko namestite na katero koli ravno površino. Prilagodite jih velikosti vaše mize, jo pokrijte, zaščitite in ustvarite funkcionalen, lep in zelo barvit prostor. Lahko jih postavite na tla, tako da se bodo otroci lahko igrali neposredno in hodili po njih.

visokokakovosten izdelek, enostaven za nanašanje, tako da v njem ni mehurčkov. Zaključek naših okrasnih nalepk je mat, da se izognemo odsevom svetlobe znotraj ali zunaj. enostavno jih lahko očistite z vlažno krpo in na mizo, kamor jih postavite, dodate odporen sloj.

če ne najdete nalepke za namizne igre, ki jo iščete, se obrnite na nas, imamo ekipo za grafično oblikovanje, ki lahko spremeni obstoječi dizajn ali ustvari edinstveno nalepko za družabne igre samo za vas! izdelek po meri, tako da imate prostor, kjer lahko preživite toliko ur, kot želite, ne da bi se naveličali svojih novih okrašenih dodatkov.

uživajte in z nalepko z namiznimi igrami igrajte igre, kot so poker, gos in drugi modeli, dokončajte svojo dekoracijo doma.

1-21 od 21 dekorativne stenske nalepke