Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Format

Vinilne preproge z igrami na

iščete način, kako otroke navdušiti s čim bolj izpolnjujočim od igralnih konzol? No, imamo odgovor, vinil preproge z igrami naprej! Prepričani smo, da bodo vaše otroke zabavali ure in ure! Obstaja vzorec z igro, ki ustreza vsem in vsaki sobi. Pobrskajte po tej zbirki in poiščite popolno zase!

ustvarjalnost naše oblikovalske ekipe nas nenehno preseneča. Zdaj so vam prinesli neverjetne preproge iz vinilnih iger od priljubljenih družabnih iger do zabavnih iger, ki jih še niste videli. Raznolikost zbirke je neverjetna in ne dvomimo, da se boste zaljubili vsaj v eno, če ne v več!

dodajte nekaj dodatne zabave z našimi tlemi iz vinilnih iger!

okrasni pridih, ki ga doda vinil preproga, bo popestril vsako sobo in prostoru dodal toploto in globino. Vse to vam lahko koristi z nakupom tega neverjetnega izdelka, pa tudi izobraževalne in zabavne elemente, ki jih prinaša s seboj, tako da otroku zagotovite dodaten kognitivni razvoj, ki ga lahko pridobi s temi zabavnimi aktivnostmi.

naše preproge iz pvc vinilnih igric so zelo enostavne za čiščenje, preprosto jih obrišite z vodo, ni treba skrbeti za razlitja, madeže ali praske, ki ostanejo po času igranja, da pridete na tla! Hoovering bo tudi preteklost, tako da boste imeli več časa za igro z otroki. Poleg tega so prijazni do otrok in hišnih ljubljenčkov, pa tudi hipoalergeni, zato so kot nalašč za vsakega malčka. Prav tako vam ne bo treba skrbeti zaradi težav, kot so solze ali gube, saj so naši visokokakovostni izdelki izjemno trpežni, nobeno predvajanje jih ne bo ustavilo!

mi tukaj pri tenstickers se nismo ustavili le pri neverjetni, bogati zbirki preprog za vinilne igre , oh ne, želimo vam dati še bolj prilagojeno izkušnjo. In vam zagotovimo bolj osebno izkušnjo, ki jo imamo! V tej zbirki boste našli nekaj preprog, ki so prilagodljive preproge iz vinilnih iger, kar pomeni, da jih lahko prilagodite z imenom svojega otroka, s čimer je čas predvajanja še bolj čaroben kot že!

prepričani smo, da bodo te preproge všeč vam in vašim otrokom, zakaj bi torej čakali? Dodajte eno v svojo košarico in si oglejte veselje, ki ga bo prineslo v vaš dom.

1-24 od 28 vinilne preproge