Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Format

Vinilne preproge za drevesnice

želite okrasiti svojo vrtec? Brez problema ste prišli na pravo mesto! Prelistajte našo zbirko vinilnih preprog za vrtce. Obstaja zasnova, ki ustreza vsem otrokovim potrebam, brez težav boste našli točno tisto, kar iščete. Ne glede na to, ali gre za igro, udobje ali pa imate radi neverjetne modele, imamo vse!

zahvaljujoč neverjetni kreativnosti naše oblikovalske ekipe vam želimo ponuditi našo kolekcijo vinilnih tal za vrtce! Ta zbirka omogoča vam in vašemu dragocenemu otroku, da okrasite vrtec ali katero koli sobo v vaši hiši z raznoliko paleto čudovitih preprog, ki bodo všeč vsem. Od mavric do vlakov so tukaj vse najljubše vaše otroke. čeprav so ti izdelki pretežno za najmlajše, nikakor nismo ogroženi pri visoki kakovosti, ki jo lahko vedno pričakujete od nas pri tenstickers.

vinil preproge za vrtce, ki vam popestrijo sobo malega

te čudovite vinilne preproge za vrtec bodo vašo posebno majhno sobo spremenile v toplo, skrbno in negovalno okolje, kot nalašč za njihovo rast in pokazale, kako zelo jih imate radi! Naše preproge popestrijo vašo sobo in dodajo tisti edinstven občutek, ki ga drugje preprosto ne morete dobiti.

zelo boste veseli, ko boste slišali, da so naše pvc vinil preproge za vrtce neverjetno enostavne za čiščenje, preprosto jih obrišite z vodo. Zahvaljujoč tem preprogam bo hoover postalo preteklost! Odlično za sprostitev časa, ki ga lahko preživite z malčkom. Naša talna obloga je kot nalašč za vaš vrtec in bo poskrbela, da bo otrokova soba videti neverjetno, vsi drugi starši pa bodo ljubosumni. In seveda so ti izdelki prijazni tudi za hišne ljubljenčke in otroke, pa tudi hipoalergeni in preprečujejo vsa razlitja, madeže in praske, ki se lahko zlahka pojavijo! Kar pomeni, da niste zadržani pri dokazovanju, kako zelo skrbite za svoje ljubljene.

če ste želeli še bolj prilagoditi personalizacijo, vas imamo! V tej zbirki preprog so na voljo tudi prilagodljive preproge iz vinila za vrtce. To vam daje priložnost, da na eno od teh preprog natisnete otrokovo ime, tako da bo vaša vrtec še bolj čaroben. Poleg tega lahko z orodjem za merjenje po meri naredite popolno velikost za vaš vrtec!

naši izdelki bodo zagotovo ustvarili občutek sreče v vaših sobah. Ne oklevajte in se prepričajte sami, neverjetne občutke, ki jih nudijo naše vrtniške preproge za vas in vašega otroka!

1-21 od 21 vinilne preproge