Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Format

Vinil preproge za prireditve

V tej zbirki boste našli veliko modelov, ki so idealni za posebne prireditve v letu, kot so božič ali noč čarovnic. . Naše vinilne preproge za prireditve so odlične za okrasitev vašega doma ali podjetja z drugačnim duhom in v teh posebnih dneh ustvarjajo toplo vzdušje. če vam zmanjkuje idej, bi morali vsekakor izbrati enega od naših okrasnih dogodkov za preproge!

naša neverjetna zbirka ima veliko različnih modelov, zato smo prepričani, da boste našli nekaj, kar vam je všeč!

imajo edinstveno dekoracijo za vaš dogodek zahvaljujoč našim neverjetnim vinil preprogam!


če gre za visokokakovosten izdelek, nedrseč in antialergičen, bo poleg okrasitve ohišja tudi zaščitil tla. Naši izdelki bodo trajali dolgo in so na voljo v številnih velikostih, kupite jih zdaj in uživajte!

naše preproge je tako enostavno očistiti, preprosto obrišite morebitno razlitje z vodo. Ti izdelki so primerni za vsa gospodinjstva, s hišnimi ljubljenčki, otroki, če želite, naši vinili bodo odporni nanje! So tudi zelo odporni na razbarvanje in težave, kot je trganje.

če ne najdete iskanih vinilnih preprog , imamo rešitev! Preprosto nam pošljite e-pošto na info@tenstickers. Co. Uk in samo za vas bomo ustvarili prilagojeno vinilno preprogo , ki bo v prostor prinesla nove vibracije!

torej kaj še čakaš? Kupite naše ekskluzivne vinilne preproge za prireditve, da bodo te ljubke zabave še bolj nepozabne in edinstvene! Vaše naročilo bo kmalu prispelo na navedeni naslov, ne da bi se vam bilo treba seliti!

1-24 od 92 vinilne preproge