Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Format

Vinilne cestne preproge

se spomniš, da si imel preprogo z mesti in cestami? Kam bi vozili igrače? To mora biti naš najljubši otroški spomin. No, zakaj ne bi okrasili otroške sobe z eno od teh vinilnih preprog in jih navdušili? Prepričani smo, da jih bodo zabavali ure in ure! Ti matsi bodo v veliki meri pomagali pri kognitivnem razvoju vašega otroka, ko bo raziskal in ugotovil vse poti na njihovem zemljevidu, s čimer bo izboljšal njihovo reševanje problemov in socialne veščine.

naša neverjetna oblikovalska ekipa je pripravila najboljšo idejo, da vrne to eksplozijo iz preteklosti, tako da bodo vaši otroci lahko doživeli te preproge z vzorčnimi cestnimi vzorci, kot smo jih lahko, ko smo bili mlajši. S temi preprogami lahko svojemu domu dodate tako prijeten občutek za tako majhne stroške in vaše vrste jih bodo popolnoma oboževale.

vrnite se na pot z našimi vinilnimi talnimi oblogami

okrasni pridih, ki ga doda vinilna preproga na cestni poti, bo ogrel vsako sobo in prostoru dodal zaščito in globino. Vse to vam lahko koristi z nakupom tega neverjetnega izdelka ter izobraževalnih in zabavnih elementov, ki jih prinaša s seboj.

naše pvc vinilne cestne preproge je zelo enostavno očistiti, preprosto jih obrišite z vlažno krpo in že ste pripravljeni za vožnjo, tako da je na njih enostavno igrati in vas osvobodijo tistih strašnih dolžnosti hooverja! Ti izdelki bodo zlahka zdržali milijone avtomobilskih potovanj, saj se na njih nikoli ne bodo strgali, nagubali ali razbarvali, hkrati pa bodo vaša tla zaščitili pred madeži, razlitji ali praskami! Te otrokom in hišnim ljubljenčkom prijazne hipoalergene preproge so popolnoma primerne za družinsko življenje.

tukaj pri tenstickers se ne samo ustavimo, da vam in vašim otrokom omogočimo neverjetne spomine, ki jih lahko delite kot družina. želimo, da se ti spomini zdijo bolj osebni za vas oba. Zato smo tudi ustvarili prilagodljive vinilne cestne preproge, ki vam omogočajo, da na preprogo dodate svoje otroško ime ali še bolje, dirkališče poimenujte po svojem malčku. Ta dodatna personalizacija naredi to zbirko še bolj posebno in z veseljem jo delimo z vami!

torej, kaj vas zdaj ovira, da ga ne bi dobili? Polepšajte svoje domače življenje in obdarite svoje otroke z veseljem, ki so vam ga nekoč dale te preproge iz vinilnih cest z vzorci!

1-22 od 22 vinilne preproge