Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Stenske stenske fototapeta

Radi strmiš v galaksijo? Vas očara tisto, kar bi lahko bilo tam zunaj? Novo življenje? Drugi svet? Zakaj ne bi v svojo hišo vnesli nekaj tega čudenja in strahospoštovanja z našo vesoljsko stensko stensko zbirko. S toliko dih jemajočimi dizajni, med katerimi lahko izbirate, prepričani smo, da boste našli točno tisto, kar iščete! Poglejte in raziščite malo znane galaksije brez težav s vesoljskimi potovanji s to fantastično zbirko vesoljskih fototapeta! Koliko ljudi lahko reče, da so vesolje raziskovali z lastnega kavča! Pihajte in brskajte zdaj!

razstrelite z našo čudovito zbirko stenskih poslikav za vesolje


od kul astronavtov do pisanih planetov do bleščečih zvezd se v tej živahni zbirki najde nekaj za vsakogar. Lahko celo napolnite svoj svet z barvami z našimi stenskimi fototapeta galaksije. Ti fantastični, izvirni modeli bodo dopolnili vsak prostor v vašem domu ali pisarni! Imamo celo otrokom prijazne fototapeta galaksij, ki bodo v njihovi spalnici videti čudovito! Na svojem zidu bodo imeli radi svojega novega astronavta! Naša neverjetna ekipa ves čas dodaja nove modele, zato se prepričajte, da se vrnete in preverite, ali boste našli svoj zadnji planetni fototapeta!

niste prepričani o kakovosti vaše fototapeta sončnega sistema? Obljubimo, da ne boste imeli težav! Vsi naši fototapetai so narejeni iz najbolj kakovostnih materialov, tako da veste, da boste dosegli fantastične rezultate! Na vaših stenah ne bo razpok, solz ali razbarvanja! Tudi naši zidni fototapetai na planetu ne bodo odsevali nobene svetlobe, zato vam ni treba skrbeti za razsvetljavo vaše sobe! še več, našo stensko poslikavo s prostorom je zelo enostavno nanesti na vaše stene! Samo sledite neposrednemu vodniku, ki ga pošljemo skupaj z vašo stensko poslikavo, da dobite enostavne rezultate! Celo potrebno okrasno gradivo lahko kupite na naši spletni strani. Kako priročno je, da vse to pošljete naravnost na vaša vrata!

torej kaj še čakaš? Razstrelite se v vesolje zdaj z našimi vesoljskimi fototapeta! Vaše raziskovanje kozmosa se šele začenja! Kdo ve, kaj boste tam izvedeli! Zagotavljamo vam, da nikjer drugje ne boste našli tako fantastične ponudbe modelov. Kmalu bodo celoten vaš dom zajeli ti čudoviti modeli. Vemo, da jih boste imeli radi vi in vaši otroci! Kupi še danes vesoljsko stensko poslikavo!

1-13 od 13 fototapete