Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

čudovite božične stenske poslikave

Radi vsako leto vstopite v praznični duh? želite okrasiti svoj dom, pripravljen na praznično sezono? Zakaj ne bi kupili enega izmed naših čudovitih božičnih zidnih fototapeta? So popoln način, da v svoj dom vnesete nekaj čarovnije!

od vilenov do dedka mraza do severnih jelenov ima naša božična kolekcija slik fototapeta nekaj, s čimer je všeč vsem. Vaša družina in prijatelji bodo nad vašo izbiro v dekorju zelo navdušeni! Kaj čakaš? Oglejte si to briljantno zbirko zdaj!

vnesite božični duh v svoj dom z našimi božičnimi stenskimi poslikavami


ste po sceni, ki je malo bolj subtilna? Od prijetnih požarov do zasneženih gozdov, naša zbirka prazničnih fototapeta resnično vsebuje vse! Res imamo kaj za vsako vrsto gospodinjstva?

naše božične fototapeta so narejene iz visokokakovostnih materialov, zato ne smejo trgati ali imeti mehurčkov ali gub! Obljubimo vam, da bodo zdržali še leta!

potrebujem pomoč? Tu smo za vas! Nam pošljite hitro e-pošto ali sporočilo na naši spletni strani in v najkrajšem možnem času se bomo oglasili pri vas! Naša služba za pomoč strankam je zelo prijazna in bo odgovorila na vsa vaša vprašanja. Nobeno vprašanje ni preveliko ali majhno, zato nas kontaktirajte zdaj!

ne skrbite za prijavo, to lahko stori vsak! Vaš praznični mural bo prišel z enostavnim vodnikom po korakih za uporabo izdelka. To je res enostavno narediti in bi vam moralo zagotoviti resnično gladko končno obdelavo! Pri nakupu na naši spletni strani lahko kupite tudi lepilo in druge dodatke, potrebne za nanašanje fototapeta. Potrebujete malo dodatne pomoči? Si lahko ogledate video vadnice o tem, kako uporabiti fmas fototapeta spodaj!

ta kolekcija božičnih zidnih slik je popoln način, da v svoj dom ali podjetje vnesete nekaj božičnega duha. Ne glede na to, ali gre za kratek čas ali celo leto, vemo, da vam bo vaš izdelek všeč in se ga boste vrnili še več! Naročite zdaj!

1-11 od 11 fototapete