Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Zelene foto fototapeta

Zelena je barva življenja, narave, čudovite narave. če želite vnesti zunanjost na prostem ali dodati zidu kanček živahnosti, to storite z našimi zelenimi stenskimi fototapeta. Zagotovo bodo v vaš dom prinesli kakšen edinstven lik, ki ga prej ni bilo! Na izbiro imamo toliko čudovitih zelenih fototapeta , da se boste zaljubili v vsakega posebej! Jih boste želeli kupiti in z enim pokriti vsak prostor v vaši hiši! In za povrh vsega imamo naše oblikovalce, ki jih ves čas dodajajo novi oblikovalci! Kako super je to! Poglej zdaj!

prinesite nekaj narave domov z našo stensko zeleno kolekcijo

v našem katalogu stenskih fototapeta za tapeta imamo fantastično paleto modelov z listi, rastlinami, črtami, vzorci in še veliko več! Imamo celo stenske fototapeta z zelenimi pošastmi za otroke! Vaše stene bodo videti popolnoma izjemno z našimi zelenimi fototapeta. Zelena pa naj bi simbolizirala življenje, varnost in energijo. To so zagotovo stvari, ki bi jih radi vključili v svoje domače vzdušje! Vsi vaši gostje bodo tako ljubosumni! Volja bo želela kupiti tudi enega! Zakaj se torej ne potopite in si zdaj oglejte to široko zbirko svetlo zelenih fototapeta.

svetlo zelene stenske poslikave je enostavno nanesti na vaše stene. Prihajajo z zelo preprostimi navodili, tako da jih boste takoj dobili! Na našem spletnem mestu lahko celo kupite lepilo in rezalnike za tapeta, da vam prihranijo pot do trgovine z mojstrskimi izdelki. Kako super je to! Natisnemo vse naše temno zelene slike fototapeta v visoki ločljivosti, tako da bodo fototapeta kristalno jasne! Uporabljena kakovost je fantastična in bo trajala več let! Ne samo to, ampak material dobi čudovit mat videz, tako da ne bo odbijal nobene svetlobe v vašem domu. Vaš temno zeleni zidni poslikava bo videti neverjetno!

vsi naši stenski fototapetai so različnih velikosti, zato boste zagotovo našli točno tisto, kar potrebujete za svoj prostor. Torej kaj še čakaš? Kupi to čudovito zeleno fototapeta zdaj! Preprosto ni logičnega razloga, da ga ne bi bilo v vaši košarici. Njegova odlična cena in super visoka kakovost! Naročite enega že danes!

1-24 od 24 fototapete