Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Barva

Stenske stenske fototapeta

mislili so, da ste nori, ko ste jim rekli, da je vaša najljubša barva siva. Pokažite jim, kako so se zmotili z enim od teh čudovitih sivega stenskega poslikava v vaši dnevni sobi, spalnici ali jedilnici. Prepričani smo, da bodo kmalu prišli. Tukaj pri tenstickers verjamemo, da siva daje prostoru prefinjen, a zabaven pridih, kot ga nobena druga barva ne. Je popolno vmes med črno in belo. Pridite in preizkusite našo sivo kolekcijo tapeta danes!

v redu je biti siv - obožujte naše sive fototapeta

izbira iz naše neverjetne zbirke fototapeta sive slike je lahko ena najpomembnejših odločitev, ki jih sprejmete v svojem odraslem življenju. Od gozdov do linij mestnega neba, imamo v svoji zbirki med katerimi lahko izbiramo! Siva barva tradicionalno simbolizira nevtralnost in ravnovesje. Ti dve lastnosti bi bili čudoviti v vašem domu, saj bi zagotovili pomirjujoče vzdušje za vas in vaše celotno gospodinjstvo! Vaši gostje bodo oboževali naše svetlo sive fototapeta iz naše kolekcije in si jih bodo tudi zaželeli! V svojo zbirko ves čas dodajamo nove stenske fototapeta v svetlo sivi barvi, zato se prepričajte, da se vrnete in preverite, ali je dodan vaš idealen vzorec.

naše temno sive stenske poslikave zaradi svoje matirane površine ne bodo odsevale neželene svetlobe znotraj ali zunaj vašega doma. Narejeni so iz zelo kakovostnih materialov, tako da se tudi ne bodo strgali ali strgali! Kaj bi še potrebovali od izdelka! temno sive fototapeta je zelo enostavno postaviti na stene. V vsakem od naših paketov pošljemo navodila za uporabo, tako da lahko ta izdelek enostavno postavite. Vsi bodo mislili, da ste najeli profesionalnega dekoraterja, ki bo postavil vaš sivobarvni fototapeta! Tako bodo navdušeni!

tukaj pri tenstickers vemo, da je vsaka soba edinstvena in drugačna. Zato imajo naši sivi stenski poslikavi veliko različnih velikosti. Ne vidite velikosti, ki jo potrebujete? Naša ekipa za pomoč strankam vam bo pomagala urediti! Preprosto jim pošljite e-pošto ali spletno sporočilo in takoj se bodo oglasili pri vas. Ne bodite sramežljivi, sporočite jim zdaj!

torej ne oklevajte? Okrasite svojo sobo s svojo najljubšo barvo! Naše sive tapeta za tapeta ne bodo razočarale! So odlična cena in bodo resnično spremenile vašo sobo! Naročite pri nas danes!

1-24 od 26 fototapete