Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Odtisi platna samoroga

Rok! Je konj? Ne, to je samorog! Ima vaš otrok rad vse samoroge? Zakaj ne bi pomagali uresničiti svojih sanj z nečim iz te zbirke stenskih odtisov samorogov! Na izbiro je toliko čarobnih modelov, da vaš malček ne bo vedel, katerega naj najprej postavi v svojo sobo! Vsi jih bodo želeli! Ti umetniški dizajni na platnu samoroga bodo resnično dodali nekaj edinstvenega in čarobnega v spalnico vašega malčka! Pridite in raziščite našo živahno in barvito zbirko zdaj!

dodajte nekaj čarobnosti svojemu domu z našim stenskim platnom samoroga

od mavričnih samorogov do navadnih belih samorogov do celo vijoličnega samoroga - v naši zbirki slik na platnu samorogov je na izbiro veliko oblik. Katera deklica ne bi želela enega od teh veličastnih, domišljijskih bitij na svoji steni? Ne moremo si omisliti enega! Imamo celo prilagojene odtise platna samoroga, da bo vaša otroška soba tako malo bolj posebna! Vaš otrok bo rad imel svoje ime ob samorogu! Resnično bo pomagal ustvariti nekaj posebnega! Obtičali na ideji za darilo? Ti samostojni vzorci umetniškega platna so popolni! Katera koli mlada punca bi rada prejela tako čarobno darilo! Naročite zdaj!

vsi odtisi v naši zbirki umetniških del na platnu samorog so narejeni po naročilu! To pomeni, da se lahko nanj natisne s črno-belimi ali sepija efekti! Videti bo resnično edinstveno! Nanašanje umetniškega platna samoroga na steno je zelo preprosto! Poslali vam bomo niz navodil, ki jih morate upoštevati, a resnično vse, kar morate storiti, je, da izberete svoje idealno mesto, vstavite kljuko in naredite! Tako preprosto je! Za konec pa so vsi naši grafični zidni odtisi samorogi izdelani iz najbolj kakovostnih materialov, kar pomeni, da jih je zelo enostavno očistiti! Samo obrišete jih z vlažno krpo in so kot novi! Kako super je to! Leta bodo videti super!

tako da ne jahajte naokrog, naročite svoj popolni tisk na steno samoroga še danes! So tako neverjetne kakovosti in cena je res neverjetna! Tvoja punčka bo hvaležna, da si na ta način izboljšala njeno sobo! želela bo pripeljati vse svoje prijatelje in pokazati svoj popolnoma nov dekor! Kupi svojo stensko umetnost samoroga zdaj!

1-10 od 10 slike na platnu