Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Sadje odtisi platna

Sadje je okusno. Njeni sladki in začinjeni okusi so popolna stvar za uživanje v katerem koli trenutku dneva! Ne samo, da je sadje dobrega okusa, tudi dobro izgleda! Njihove živahne in bogate barve resnično izstopajo! Tukaj pri tenstickers imamo radi vse sadje! Zato smo se odločili ustvariti to kolekcijo sadnega platna! S toliko dizajni, kolikor vrst sadja boste ob brskanju po tem katalogu sadnega platna razvajeni! Ne boste vedeli, katerega najprej dodati v košarico! Privoščite si in raziščite ta popolnoma nov katalog že zdaj!

dodajte okusno in barvito zasnovo svojemu domu z našo stensko umetnino s sadnim platnom

od vaših preprostih odtisov jabolk do živih, tropskih poslikav na platnu z ananasom - v tej popolnoma novi zbirki je nekaj za vsak tip sobe! Ste vi ali otrokovo najljubše sadje jabolko ali banana? Mi jih imamo! Je morda pomaranča? Tudi to imamo! V zbirki sadja na platnu imamo res vse! Popolnoma se bodo prilegale vaši kuhinji in bi lahko resnično pripomogle k spodbujanju zdrave prehrane v vašem domu! Vsi vaši gostje bodo nad novim dodatkom tako navdušeni! Morda vam celo ukradejo idejo in si jo naročijo! Vsi bodo imeli doma nekaj ananasovega platna!

želite, da bo vaša stenska umetnost na zelenjavnem platnu trajala nekaj časa? Zagotovo bo! Vsi naši odtisi so narejeni iz najkakovostnejših materialov, ki smo jih lahko kupili, kar pomeni, da so zelo trpežni in zelo enostavni za čiščenje! Vse, kar boste morali storiti, je, da jih čez nekaj časa obrišete in bodo kot novi! Vaši gostje se bodo spraševali, kako je vaša umetnost zelenjavnega platna ostala tako nova!

ne glede na velikost vaše kuhinje, bodo vaša umetniška dela na platnu zagotovo ustrezala! To je zato, ker imamo na voljo veliko velikosti, med katerimi lahko izbirate. Ne glede na to, ali ga potrebujete, da je majhen ali velik, vam lahko pomagamo!

čas je, da v svoj dom dodate nekaj slastnega, novega dekorja! Imaš prav, čas je za sadno platno! Ti čudoviti modeli resnično dodajo nekaj edinstvenega in posebnega vašemu domu in pomagajo ustvariti novo vznemirljivo vzdušje. Tudi ne stanejo prav veliko in njihova kakovost je neverjetna! Naročite svojo sadno platno zdaj!

1-10 od 10 slike na platnu