Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Rastline odtisi platna

Se radi dolgo sprehajate po naravi? Vas premamijo čudoviti zeleni odtenki vseh rastlin? Ta zbirka je za vas! Naši rastlinski stenski odtisi imajo na voljo veliko! Njihov naravni občutek bo pomagal popolnoma spremeniti vaš dom in mu dati edinstveno vzdušje, kakršnega ne bo imel nihče drug! V našem katalogu umetniških del z zelenimi listi je toliko modelov, da se boste zaljubili v vse! Lahko bi celo rekli, da imamo skoraj toliko modelov, kot je rastlinskih vrst! Vau! Izkoristite priložnost in raziščite ta čudovit katalog zdaj!

od vzorcev platna iz palmovih listov do grafik na stenskih listnih platnih - v naši zbirki je nekaj za vsak zeleni palec! Se ne morete truditi vzdrževati vrt? Morda živite v napačnem podnebju za rastline, ki jih želite? Temu so namenjeni ti dizajni platna s tropskimi stenami! V vaš dom bodo prinesli unikatne rastline, za katere je malo možnosti, da bi jih sicer prijeli! še več, tudi teh ni treba zalivati! Vsi vaši gostje bodo tako navdušeni nad vašim neverjetnim novim dekorjem in si bodo želeli platneno tiskanje kar zase! Naročite svoj popoln dizajn še danes!

vsi odtisi našega platna so narejeni po naročilu, zato jih lahko izdelamo v popolni velikosti za vas! To pomeni, da se bo popolnoma prilegal vaši sobi! Niste prepričani, da bo vaš tisk na rastlinsko platno trajal tako dolgo, kot smo rekli? Bo! Narejen je iz super kakovostnih materialov, kar pomeni, da je zelo trpežen in enostaven za čiščenje! Lahko ga celo obrišete, če se umaže, tako da bo videti kot nov! O vašem tisku na kaktusu bodo govorili v mestu, saj nihče ne bo verjel, da je bil tako dolgo videti tako dobro!

kakšno vprašanje? Vprašajte našo službo za pomoč strankam! Vedno z veseljem pomagajo in so super prijazni! Preprosto jim pošljite e-pošto ali spletno sporočilo zdaj!

zato ne čakajte, da trava zraste! Tam boš za vedno! Namesto tega kupite rastlinski stenski tisk iz našega vedno večjega kataloga! V resnici sploh ne stanejo, izbira kakovosti in oblikovanja pa je izjemna! Ne boste verjeli, da tega še niste pomislili! Naročite svoj idealen dizajn zelenih listov že danes!

1-13 od 13 slike na platnu