Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Odtisi platna plesalca

Ali vaša punčka rada pleše? Ali ne more mirovati takoj, ko zasliši nekaj glasbe? Zakaj ji danes ne bi privoščili česa posebnega! Naročite ji umetniško oblikovanje platna za balerino! V naši živahni kolekciji je na izbiro toliko, da boste zagotovo našli vsaj enega, ki je popolnoma primeren za njeno spalnico! Navdušena bo, da bo imela na svoji steni tako osupljiv dizajn! Bo še bolj navdihnila njeno strast do plesa! Raziščite ta plesni katalog zidnih slik zdaj!

zaplešite svoje srce z umetniškim dizajnom baletnega platna!


plesni svet je izredno raznolik. Od baleta do latinščine do moderne obstaja toliko različnih načinov, kako svoje telo premakniti ob glasbo. Poskušali smo čim več zajeti v našo zbirko tiska na platnu balerine! Ti briljantni modeli bodo v plesnem studiu videti popolno, da bodo vaše študente navdihnili, da se bodo potrudili po najboljših močeh! Všeč jim bo vzdušje, ki ste ga ustvarili, in ves prosti čas bodo želeli preživeti v vašem studiu! Ima vaša hči rada balet? Ali neprestano teče po hiši v tutuju? Nato ji kupite platno balerine in navdihnite njeno pot v plesni svet! Možnosti uporabe platna za plesno steno so neskončne!

želite, da se vaše platno za plesalce popolnoma prilega vaši sobi? Zakaj ne poskusite dodati filtra! številne naše modele lahko ustvarite s črno-belim ali sepia filtrom, kar mu da nekaj posebnega. Ne boste verjeli, kako dobro izgleda! Popolnoma bo spremenil vaše navadne stene! Postavljanje plesnega platna je prepih! Vse, kar morate storiti, je, da izberete mesto na steni, zataknete kljuko in končate! So zelo lahki, zato vam ne bo treba težko dvigovati! Vaše stensko umetniško platno balerine bo na vaši steni videti super!

čas je, da hčerkino sobo spremenite v nekaj čarobnega. Naročite ji že danes oblikovanje stenske platnene balerine! Absolutno ji bo všeč in res jo bo navdihnilo, da bo sledila svojim plesnim sanjam! Tudi za svojo briljantno kakovost ne stanejo prav veliko! Dostavili vam ga bomo do stopnice, brez težav! Kupite plesno oblikovanje sten na platnu zdaj! Ne boste obžalovali tako odličnega nakupa!

1-12 od 12 slike na platnu