Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Mozaični odtisi platna

Obožujete mozaike? Vas očara ta zapletena oblika umetnosti? Smo pri tenstickers! Zato smo se odločili, da ustvarimo to zbirko mozaičnih platna s tiskom! Vsak dizajn v tej zbirki je narejen z veliko časa in skrbi, da dobite najboljše rezultate! Na izbiro je toliko, da boste z enim morali prekriti vse stene v hiši! Ne boste mogli dobiti dovolj teh modelov platna s foto mozaikom! Pridi in brskaj po zbirki že zdaj!

spremenite svojo sobo s koščkom iz naše mozaične umetniške zbirke na platnu!


mozaiki so ena najbolj občutljivih oblik umetnosti. Vsaka slika je sestavljena iz stotine drobnih komponent, ki se združijo v čudovit kos. To prepoznamo in smo navdih uporabili za izdelavo kataloga mozaičnih platnov! Od vintage vzorcev do bolj modernih, kreativnih modelov, v tej popolnoma novi umetniški zbirki mozaičnega platna je nekaj, kar ustreza vsaki sobi. Vsi vaši gostje bodo tako navdušeni nad vašo čudovito novo umetnino! Občudovali vas bodo zaradi prefinjenega okusa in se spraševali, kje lahko kupijo tudi tisk na platnu s foto mozaikom! Naročite svojega danes in premagajte hype!

hočeš, da tvoj dekor traja dlje časa v sobi? Ta izdelek bo! Vsi naši mozaični grafiki so narejeni iz najkakovostnejših materialov, ki smo jih lahko kupili, kar pomeni, da so zelo odporni. če se umažejo, jih lahko celo obrišete z vlažno krpo, da ostanejo videti kot novi! Vaše mozaično umetniško platno bo govor o ulici! Vsi mozaični stenski odtisi na platnu so narejeni po meri, zato jih lahko ustvarjamo v različnih velikostih! Na ta način ste lahko prepričani, da bo popolnoma ustrezal vaši sobi!

potrebujete pomoč pri izbiri vašega mozaičnega platna? Vprašajte nas! Naša ekipa za pomoč strankam je vedno tu, da vam pomaga in vam olajša nakupovalno izkušnjo! Preprosto jim pošljite e-pošto zdaj!

čas je, da svojemu domu daste tisto prenovo, ki si jo zasluži! Naročite svoje idealno platno s foto mozaikom na naši spletni strani še danes! Resnično bodo videti fantastično in sploh ne bodo stale zelo veliko! Dostavimo jih celo do stopnic! Kupite svoj popoln nov kos dekorja zdaj!

1-11 od 11 slike na platnu