Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Kraj

Navtična platna

Imate radi čolne, plaže in vse, kar je povezano z oceanom? Si želite, da bi lahko vsak dan izkusili lepoto plaže, vendar si ne morete privoščiti selitve? Zakaj ne bi kupili enega od naših navtičnih umetniških izdelkov na platnu! Imamo toliko, da jih lahko izbirate, prepričani smo, da bo vsaj eden dokončal vašo sobo! Lahko jih postavite v katero koli sobo v vašem domu ali pisarni in jih bodo popolnoma spremenili! Odplujte in raziščite te navtične slike na platnu zdaj!

odplujte in se potopite v naš katalog navtičnega platna.


od modelov s čolni in svetilniki do grafik, ki odražajo osupljivo naravo morja in plaže, je v tej edinstveni umetniški zbirki navtičnih platnov za vsakega nekaj. Vas navdušujejo morske školjke in njihovi izvirni in zapleteni modeli? Radi jih imamo pri tenstickerjih! Zato smo njihove osupljive modele vključili v naš neverjeten navtični katalog s platnom. Vsaka lupina je originalna, tako kot vsak tisk, ki ga ustvarimo! Vsi vaši prijatelji in družina, ki pridejo na vaš dom, bodo oboževali vaš novi dekor! Ne bodo verjeli, da ne živite tik ob morju! Naročite svoj navtični dizajn platna!

imaš res veliko sobo? Niste prepričani, ali se bo vaše morsko platno prilegalo? Bo! Naši odtisi so narejeni z različicami platna 40x60cm in 40x40cm, tako da jih lahko naredimo tako velike, kot želite! To pomeni, da bo popolnoma primeren za vašo sobo! Naši morski odtisi platna so narejeni iz super visokokakovostnih materialov, kar pomeni, da bodo na vaši steni zelo dolgo videti čudovito! Lahko jih celo obrišete, če se umažejo! Vse, kar potrebujete, je vlažna krpa in vaša stenska umetnost na morskem platnu bo videti kot nova! Pozabili boste, kako dolgočasno so izgledale vaše stene, preden ste kupili ta briljantni izdelek!

torej, kaj še čakaš? čas je, da se potopite in raziščete to čudovito umetniško zbirko navtičnega platna. Do roba je poln čudovitih modelov, ki sploh ne stanejo zelo veliko! Vaš dom bo videti kot povsem nov kraj! Izdelamo in dostavimo jih naravnost do vaših vrat, ne bo vam treba niti ven! Naročite svojo popolno navtično sliko na našem spletnem mestu zdaj!

1-15 od 15 slike na platnu