Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Odtisi platna z ljudmi

Bi radi v svoj dom dodali nekaj izvirnosti? Niste prepričani, kje začeti? Ste na pravem mestu! Predstavljamo naše čudovite odtise platna! Na izbiro imamo zelo raznolik nabor odtisov, ne boste vedeli, katerega boste najprej postavili na steno! Vse naše platnene modele je z ljubeznijo ustvarila naša oblikovalska skupina, zato je vsak dizajn edinstven in poseben. Popolnoma se bodo prilegale v katero koli sobo v vašem domu. Raziščite ta živahen, nov katalog zdaj!

raziščite našo raznoliko zbirko stenskih tiskov za ljudi!

človeška rasa je izredno raznolika. Vsak človek na tej zemlji lahko ponudi nekaj posebnega in posebnega. To idejo smo poskušali vključiti v zbirko umetniškega platna naših ljudi. Od nogometašev, ki tečejo po polju, do podob klasične družine, se bo v naši zbirki umetniških zidov zagotovo našlo nekaj po vašem okusu. Pomagala vam bo ustvariti popolnoma novo vzdušje v vašem domu. Vsi, ki pridejo k vam domov, bodo nad vašim neverjetnim novim okrasjem tako navdušeni, da bodo želeli del te izvirnosti vključiti tudi v svoj dom! Raje kupite svojim ljudem platno na stenah in premagajte hitenje!

vam je všeč umetniško platno v nekoliko drugačnem slogu? Imamo nekaj idej za vas! številne naše odtise je mogoče ustvariti s filtri, kot sta sepija in črno-bela. Ti edinstveni učinki bodo resnično pomagali dodati nekaj posebnega na stensko platno vaših ljudi, česar ne bo imel nihče drug! Mislite, da tega ne moremo preseči? O ja, lahko! Vsi naši zidni umetniški izdelki iz platna so narejeni iz najbolj kakovostnih materialov, ki smo jih lahko kupili! To pomeni, da so zelo trpežni, izjemno lahki in jih je po potrebi zelo enostavno očistiti! Vse, kar boste morali storiti, je, da ga obrišete z vlažno krpo in videti bo kot nova!

zato se ne moti. Naročite svoj popolni tisk platna za ljudi iz našega kataloga še danes! Na izbiro imamo tako fantastično paleto modelov, za izbiro boste razvajeni! Tudi zaradi odlične kakovosti ne stanejo prav veliko! Vaše navadne stene bodo videti popolnoma preoblikovane! V svojo košarico dodajte zdaj platno za ljudi! Ne boste obžalovali tako briljantnega nakupa!

1-10 od 10 slike na platnu