Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Geometrijski odtisi platna

če so vam všeč geometrijske, barvite in umetniške oblike, ste našli svojo sanjsko zbirko! Tako je, tukaj pri tenstickers smo z našimi umetniškimi sposobnostmi pripeljali čudovito geometrijsko zbirko platna! Na izbiro imamo veliko fantastičnih modelov, zato boste zagotovo našli takšnega, ki vam pade v oči! Ti edinstveni, čudoviti vzorci bodo videti čudovito v kateri koli sobi, v katero se jih odločite! Tudi vaša kuhinja ali kopalnica! Pridite in prebrskajte to čudovito geometrijsko zbirko umetnin na platnu zdaj!

dodajte sodoben pridih svojemu domu z našimi geometrijskimi grafičnimi slikami na steni

naš katalog geometrijskih sten platna je popoln način, da dodate svojemu domu sodoben pridih. Z uporabo trikotnikov, kvadratov in drugih oblik boste lahko spremenili svoj dom in mu dali vznemirljivo novo vzdušje. Vsi, ki pridejo v vaš dom, bodo tako ljubosumni na geometrijske odtise platna, ki ste jih uspeli pridobiti! želeli bodo vedeti, kako ga lahko dodajo tudi v svoj dom! Morda bi jih lahko celo začeli razdeljevati kot darila za priložnosti! Zagotovo bi želeli prejeti tako edinstveno in lepo darilo! Kdo ne bi želel prejeti geometrijskega umetniškega tiska?! Naročite svojega zdaj!

uporabljate svoje geometrijsko umetniško platno? Mrtvo enostavno! Vse, kar morate storiti, je najti dolgočasno steno, na katero bi jo radi postavili, dodajte kljuko in jo nato postavite! Vaš zid se bo spremenil! še vedno zmeden? Vsaki stranki, ki kupi geometrijski platneni tisk na steno, pošljemo preprost nabor navodil, da bo postavitev super enostavna! Vaš visokokakovostni stenski tisk bo na vaši steni vekomaj! še ena stvar! Vsi odtisi platna z geometrijsko obliko so na voljo v najrazličnejših velikostih! To pomeni, ali potrebujete velikega ali majhnega, mi bomo imeli vaš hrbet!

čas je, da končno kupite. čas je, da kupite svojo popolno geometrijsko zasnovo platna! Ti čudoviti odtisi so narejeni samo iz najkakovostnejših materialov in bodo na vaši steni trajali več let! Zelo enostavno jih je tudi očistiti in čez nekaj časa obrisati! Tudi ne stanejo prav veliko! Vsi vaši prijatelji in družina bodo tako navdušeni nad vašo novo geometrijsko stensko umetnino na platnu! Naročite svojega še danes! Kmalu bo pred vašimi vrati!

1-3 od 3 slike na platnu