Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Abc in črke odtisi platna

čas je, da se naučiš abc! To vsi otroci slišijo v nekem obdobju svojega življenja. Zakaj ne bi bilo bolj zabavno za vas ali vašega otroka z našo abc stensko umetnino na platnu! Na izbiro imamo toliko čudovitih modelov, prepričani smo, da ne boste mogli najprej izbrati, katerega boste kupili! Jih bo videl vaš otrok in si zaželel prav vsakega posebej! Oboževali bodo, da imajo na steni umetniško sliko s črko! Pridite raziščite to zbirko zdaj!

učite se s slogom z zbirko stenskih tiskovin po abecedi

od preprostih odtisov na platnu, ki prikazujejo samo eno črko, do bolj zapletenih modelov s celotno abecedo, imamo v tej živahni novi abc stenski umetniški zbirki nekaj za vsako gospodinjstvo. Zakaj ne bi otrokove začetnice postavili v spalnico v svoji najljubši barvi? To bo zagotovo nekaj, kar bodo oboževali! Resnično bo pomagal, da se njihova spalnica počuti edinstveno in svojo. Vsi njihovi prijatelji si bodo želeli abecedno oblikovanje sten na platnu zase! V soseščini boste najbolj priljubljeni starši! Celo podarili bi lahko abecedno oblikovanje platna! Vemo, da bi bil kdo z veseljem prejel tako razburljivo darilo! Naročite svojega še danes!

polaganje abecede na steno? To je enostavno! Z izdelkom vam pošljemo preprost nabor navodil, da boste lahko natisnili tisk na steno. Vse kar morate storiti je, da izberete, kje želite, vstavite kljuko in vse opravite! natis vašega platna s črkami bo kmalu na voljo! Ugani kaj? Dobili smo več dobrih novic! Vsi naši izdelki na platnu so narejeni iz zelo kakovostnih materialov, kar pomeni, da so zelo trpežni in se s časom ne obrabijo. Na zidu boste lahko leta let imeli svojo sliko s črkami!

kakršna koli vprašanja ali vprašanja? Sporočite nam! Naša čudovita ekipa za pomoč strankam je vedno na voljo, da najde rešitev za vaše težave. Pošljite jim e-pošto ali spletno sporočilo še danes!

dodajte nekaj novega razburljivega dekorja vašemu domu s to izvrstno zbirko umetniških slik iz platna abc. Resnično bodo videti fantastično na vaši steni in omogočili, da se vaš dom počuti kot nov kraj! Tudi skorajda sploh ne stanejo veliko! Naročite svojo stensko umetniško sliko na našem spletnem mestu še danes!

1-16 od 16 slike na platnu