Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Oblika

Barva

Umestitev

Restavracije

Iščete način, kako izboljšati dekor restavracije? želite pritegniti še nekaj strank? Nimate veliko denarja za zapravljanje? Imamo rešitev za vas! Pridite in pobrskajte po tej fantastični zbirki pogrinjkov! V našem katalogu imamo na izbiro toliko, da ne boste vedeli, katerega najprej kupiti pri nas! Zaljubili se boste v vsak pogrinjek v restavraciji in si jih zaželeli! Pridi in brskaj zdaj!

postrezite v stilu z našimi preprogami za restavracijske mize


od ljubkih citatov do oblikovanja živil do prazničnih podob, v naši bistrojski zbirki pogrinjkov imamo na izbiro ogromno različnih modelov! Za noč čarovnic imamo celo pogrinjke z majhnimi čarovnicami! Kje drugje boste našli nekaj tako popolnega za sablasno sezono! Vse vaše stranke jih bodo imele radi in se bodo želele kmalu vrniti! Morda celo pripeljejo svoje prijatelje in poskrbijo za vaš poslovni razcvet! Vse zato, ker vsi obožujejo vaše pogrinjke za mize v restavraciji! Seveda vemo, da je vaša hrana glavna atrakcija vaše restavracije, a lep dekor zagotovo pomaga!


naveličani čiščenja po neurejenih strankah? Vas skrbi, da uničujejo pohištvo vaše restavracije? Ne bi smel biti! Vse naše restavracijske preproge   so narejeni iz zelo kakovostnega vinila, zaradi česar so popolni za zaščito vaših površin! Enostavno jih je oprati in obrisati, saj so nepremočljivi in odporni na umazanijo. Kako popolno je to! Zaradi tega so idealni za znova in znova, kot nalašč za restavracijo! Zaščitili boste pohištvo v jedilnici in poskrbeli za čudovit videz z bistro na mizi!

morda imate poizvedbo o naših bistro namiznih placemats? ne dovolite, da se to vprašanje zagnoji in zažge? Kontaktirajte nas zdaj! Naša izjemna ekipa za pomoč strankam je vedno na voljo, da odgovori na vprašanja, ki jih imate! Ne glede na to, kako neumno se zdi, vam obljubljamo, da ni! Nič ni preveliko ali majhno, da bi vprašali našo ekipo! Pošljite nam e-pošto danes!

zato ne oklevajte, za to nimate razloga! Morali bi naročiti pogrinjek v restavraciji! So tako izjemne kakovosti in sploh ne stanejo zelo veliko! Na izbiro imamo toliko! Vsi, ki obiščejo vašo restavracijo, jih bodo imeli radi! Naročite pogrinjek za restavracijsko mizo še danes! Ne boste obžalovali tako neverjetnega nakupa!

1-23 od 23 pogrinjek