Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Oblika

Barva

Umestitev

Rdeče placematike

Rdeča barva je čudovita primarna barva. Lahko je svetel in vesel ali temnejši in bolj izpopolnjen. Ne glede na razpoloženje, ki ga poskušate ustvariti, vam lahko pomagamo! Pridite in prebrskajte naš rdeči katalog pogrinjkov! Na izbiro imamo toliko edinstvenih modelov, da ne boste vedeli, katerega najprej dodati v košarico! Naša kolekcija je vedno večja, zato je vaša izbira rdečih namiznih preprog vedno večja! Oglejte si ta čudovit izbor pogrinjkov zdaj!

dodajte nekaj strasti in ognja svojemu domu z našimi temno rdečimi pogrinjki


naša okrogla rdeča pogrinjka resnično ima vse! Od osupljivih ribjih modelov do božičnih vzorcev in slik, za vsakega se najde nekaj za vsako priložnost! Kaj je božična jedilna miza brez rdečega božičnega pogrinjka? Ne vemo! Rdeča barva pogosto simbolizira strast in veselje, dve lastnosti, za katere sem prepričan, da bi jih radi dali v svojo hrano in jedilno mizo! Kakšen obrok brez kančka strasti! Vsi vaši gostje bodo tako navdušeni nad vašimi rdečimi namiznimi pogrinjki! Vsi ga bodo tudi želeli kupiti! Celo enega lahko podarite za božič!

želite, da vaša rdeča in črna pogrinjala traja leta? Obljubimo, da bo! Vsi naši pogrinjki so narejeni iz kakovostnega vinilnega materiala, kar pomeni, da jih je po uporabi enostavno sprati in obrisati. Zaradi tega so kot nalašč za gospodinjstva z malčki! Nered boste lahko samo obrisali s svojega rdečega in sivega pogrinjka! Kako super je to! Videti bodo prav tako dobro kot dan, ko ste jih kupili, za dolga leta! Vaši prijatelji in družina se bodo spraševali, kako uspete obdržati svoj dom tako urejen!

misel na rdeče in bele pogrinjke vas je spravila v kumarico? Potrebujem pomoč! Ne bojte se, naša ekipa za pomoč strankam je tu! So zelo koristni in vam bodo pomagali rešiti vsa vprašanja, ki jih imate, v nekaj minutah! Kaj več bi lahko želeli od njih! Pošljite jim e-pošto še danes!

zato ne premislite dvakrat! Kupite dizajn, ki vas opozori na kakovost, trajnost in antialergenost. Dobil si - kupi rdečo pogrinjalo! Na trgu ne boste našli ničesar boljšega! Oddajte naročilo pri nas še danes!

1-17 od 17 pogrinjek