Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Oblika

Barva

Umestitev

Modri placemati

Kako čudovita je modra barva! Je barva mnogih velikih stvari - oceana, neba in naših modrih pogrinjkov! Pridite in si oglejte našo fantastično zbirko danes! Naj bodo vsi vaši prijatelji, družina ali kateri koli obiskovalec v času kosila presenečeni nad vašimi originalnimi stvaritvami. Imamo na izbiro toliko mornarskih pogrinjkov , da boste razvajeni! Ne samo to, naša zbirka je vedno večja, zato se ves čas dodaja več pogrinjkov. Kako dobro je to! Poglejte zdaj naše modre preproge!

okrasite svojo kuhinjsko mizo z našimi modrimi pogrinjki v modri barvi

od morskih tematskih kitov in želv do osupljivih metuljev je v naši temno modri zbirki pogrinjkov nekaj za vsak dom! Modra barva predstavlja globino in stabilnost kot ocean in nebo. Ki teh lastnosti ne bi želeli prenesti v svojo jedilnico! Vemo, da bi tukaj pri tenstickers! Vsi vaši prijatelji in družina bodo oboževali vaše okrogle modre pogrinjke! želeli bodo vedeti, kako lahko tudi oni pridejo v roke! Zaradi tega so popolna darila za božič in rojstni dan! Vaš razvrščen za leto! Poglejte zdaj naše kraljevsko modre pogrinjke!

vsi naši modri pogrinjki so najboljše kakovosti in so zato zelo odporni in antialergijski. Pomembno je tudi vedeti, da vam ne bo treba skrbeti zaradi umazanije na vaših mornarskih okroglih pogrinjalih, saj so vodoodporni, pralni in vedno jih boste ohranili čiste kot prvi dan. Zaradi tega so kot nalašč za družine z otroki, saj bo vaša miza tudi v prihodnjih letih videti čudovito! Videti bodo povsem nove, tudi po neurejenem bolonjskem večeru špagetov! Vam bodo všeč te mornarsko modre preproge!

naša služba za pomoč strankam je ena najboljših! Vedno so pripravljeni pomagati pri vseh vprašanjih modrega pogrinjka! Nobeno vprašanje zanje ni neumno, res se želijo pogovoriti s tabo! Pošljite jim spletno sporočilo ali e-pošto zdaj! Ne bo vam žal!

ne razmišljajte niti sekunde! Izberite mornarsko obliko pogrinjka, ki pritegne vašo pozornost! Resnično bodo naredili vaš dom povsem drugačen in mu dali povsem novo življenje! Ne samo to, stanejo tako malo! Naročite modro namizno preprogo zdaj!

1-23 od 23 pogrinjek