Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Oblika

Barva

Umestitev

Placemati drugih barv

želite v svoj dom vnesti nekaj barv? Ne veste, kje začeti? Ni modno zelena, rdeča, črna ali modra? Ta zbirka je za vas! Pridite in preglejte naše barvne pogrinjke! Od roza pogrinjkov do vijoličnih pogrinjkov do belih pogrinjkov imamo na izbiro toliko čudovitih modelov v toliko edinstvenih barvah! Boste razvajeni pri izbiri, saj jih je v naši zbirki več kot 100! Kaj čakaš? Začnite brskati po tem čudovitem katalogu že zdaj!

dodajte nekaj barve z roza pogrinjkom

od živalskih odtisov do smešnih citatov do metuljev do emojijev - v naši zbirki roza namiznih preprog je nekaj za vsako gospodinjstvo! Imamo celo pogrinjke z ribami! Ki ne bi želeli videti osupljive ribe, medtem ko bi jedli ribe! Ker imamo v tej zbirki toliko barv, lahko svojo dekoracijo prilagodite poljubnemu razpoloženju, ki bi ga radi ustvarili! Naročite belo namizno preprogo, ki simbolizira svetlobo in čistost, ali vijolično preprogo, ki simbolizira razkošje in modrost. Priložnosti je neskončno! Vsi vaši gostje bodo želeli vedeti, kako lahko dobijo v roke sivo pogrinjko, kakršno je vaša! Lahko jih celo podarite za božič in rojstne dneve! Brskaj po naših rdečih roza namiznih preprogah zdaj!

kakovost? Popolno! Vsi naši namizni pogrinjki so izdelani iz najkakovostnejših materialov, zato so zelo odporni na posodo in antialergični. Ti fantastični izdelki so tudi vodotesni, pralni in odporni na umazanijo! Vaši pogrinjki v svetlih barvah bodo videti tako, kot ste jih dobili ob nakupu! Zaradi tega so idealni za gospodinjstva z majhnimi otroki, saj bo vaša miza še naprej videti kot nova! Obožavali boste te sive namizne preproge!

ne radi se pohvalimo, vendar menimo, da je naša služba za pomoč strankam ena najboljših! Vedno vam z veseljem pomagajo pri kakršnih koli težavah, ki jih imate okoli naših roza pogrinjkov! Nobeno vprašanje zanje ni neumno! Pošljite jim e-pošto zdaj!

počakaj! Našli ste svoj sanjski dekor! Popolnoma se ujema z vašim domom! Vaš barvni pogrinjek je tu! Je izjemno briljantno nizka cena in je tako odlične kakovosti! Ne razumemo, zakaj tega ne bi želeli kupiti pri nas zdaj! Naročite pri nas roza pogrinjek!
Personalizirano ime vinilne placemats mora biti v vsakem gospodinjstvu. Neverjetno željo po ribah in čolnih bodo člani vaše družine resnično srečni!
Personalizirano ime vinilne placemats mora biti v vsakem gospodinjstvu. Neverjetno željo po ribah in čolnih bodo člani vaše družine resnično srečni!
Prilagodljiv
9.50
Ta čudovita oblika pogrinjka za noč čarovnic ima na vijoličnem ozadju pajke in pajkove mreže. V sredini preproge je vaše osebno ime.
Ta čudovita oblika pogrinjka za noč čarovnic ima na vijoličnem ozadju pajke in pajkove mreže. V sredini preproge je vaše osebno ime.
Naloži fotografijo
9.50

1-24 od 163 pogrinjek