Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Oblika

Barva

Umestitev

črni placemati

Kako kul je črna barva! Nekateri morda mislijo, da je zlo, toda tu, pri tenstickers, vemo drugače! To vidimo kot vrhunec prefinjenosti! Zato smo ustvarili to črno kolekcijo pogrinjkov! Naj bodo vsi vaši prijatelji, družina ali kateri koli gost ob večerji presenečeni nad vašo originalno namizno posodo. Imamo na izbiro toliko črnih namiznih preprog , da boste resnično razvajeni! Za nameček naš katalog nenehno raste, tako da se skozi vse leto dodaja več pogrinjkov. Kako super je to! Poglejte naše črne okrogle pogrinjke zdaj!

okrasite svojo jedilnico z eleganco z našimi črno-belimi pogrinjki

od ponudb želv do sablastih noč čarovnic - v naši črno-zlati zbirki pogrinjkov je nekaj za vsak dom! Imamo celo nekaj pogrinjkov z glasbenimi vinili. Kdo si ne bi želel glasbenega vinila iz vinila! črna barva predstavlja prefinjenost in skrivnostnost. Ki teh lastnosti ne bi želeli vnesti v svojo kuhinjo! Vemo, da bi! Vsem vašim gostom bodo všeč vaše nove črno-bele preproge! želeli bodo vedeti, kako se lahko dokopljejo do takega, kot je vaš! To so letos darila, razvrščena za božič in rojstne dneve! Brskaj po naših črnih namiznih pogrinjkih zdaj!

vsi naši črni in srebrni pogrinjki so narejeni iz najkakovostnejših materialov, zato so zelo odporni in antialergijski. Prav tako je pomembno upoštevati, da so ti izjemni izdelki vodotesni, pralni in odporni na umazanijo! Vaše črne preproge za okrogle mize bodo videti tako, kot ste jih dobili prvi dan! Zaradi tega so kot nalašč za družine z majhnimi otroki, saj bo vaša miza še naprej videti kot nova! Ti bodo všeč ti črni vinilni pogrinjki!

ne radi se hvalimo, vendar je naša služba za pomoč strankam ena najboljših! So tako prijazni in so vedno pripravljeni pomagati odgovoriti na vsa vprašanja o črnih pogrinjkih! Nobeno vprašanje jim ni nesmiselno! Pošljite jim sporočilo zdaj!

ustavi se! Našli ste svoj sanjski dekor! Je tukaj, v tej črni kolekciji namiznih preprog! Brez tega se vaš dom preprosto ne bo počutil popolnega! So izjemno nizke cene in so tako neverjetne kakovosti! Praktično je zločin, če ga ne kupite pri nas! Naročite nam črno okroglo pogrinjko zdaj!

1-16 od 16 pogrinjek