Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Freak coasters

Domišljavo prestrašiš vse svoje prijatelje in družino? Mogoče si želite kakšnega čudnega dekorja, kakršnega ste! Oglejte si to zbirko kul podstavkov! so kot nalašč za okrasitev mize, ko pijete s svojimi gosti! V našem obsežnem katalogu imamo toliko modelov, da ne boste vedeli, katerega podstavka najprej kupiti pri nas! Imamo celo več podstavkov za geeke, ki so ves čas dodani v našo zbirko! Vemo, da boste našli svoj popoln dizajn! Pridi in poglej zdaj!

geek ven z našimi piflarji podstavki!


od pisanih blokov igrač do periodnih miz do prikupnih emojisov - v naši zbirki hladnih podstavkov za pijače je nekaj za vsa čudna gospodinjstva! Imamo celo nekaj, ki jih lahko prilagodite z našim imenom! Ki si ne bi želeli zanimivega podstavka s svojim imenom na hollywoodski zvezdi. Vemo, da bi! Vsi vaši prijatelji in družina bodo oboževali vaš divji okus v dekorju in bodo želeli vedeti, kako del te zabave vnesti tudi v svoj dom! kul podstavki za čaše so tudi popolno darilo za vsak dogodek! Rojstni dnevi, božič, velika noč... Priložnosti je neskončno! Ne moremo si predstavljati nikogar, ki ne bi želel prejeti enega od teh čudovitih modelov!

ne skrbite, da boste na hladnih podstavkih za pivo umazanijo ali vodo, ker bo takoj prišla! Vsi naši modeli so narejeni iz vrhunskih vinilnih materialov, ki so zelo odporni, zelo trpežni in antialergični. Zaradi tega so kot nalašč za vsako priložnost, od norega pivskega večera s fanti do celonočnega ekstremnega igranja! Vaše pohištvo se vam bo zahvalilo, da ste ga zaščitili z našimi hladnimi podstavki!

niste 100% prepričani v enega od naših modelov? Tu smo, da vam pomagamo! Naša briljantna služba za pomoč strankam pozna vse stvari na podstavku in vam z veseljem pomaga najti popoln dizajn! Lahko celo rečete, da so za naše izdelke ogromna nerga! Pošljite jim e-pošto ali spletno sporočilo zdaj!

zato ne čakajte več! Izberite kul oblikovalnik podstavkov, ki vas najbolje predstavlja, in ga takoj dostavite na prag! Ob tako fantastični ceni za tako dragocen izdelek ni več razloga za oklevanje. Naročite podstavek za piflarje na naši spletni strani še danes! Sit vas bo, če zdaj ne kupite pri nas!

1-15 od 15 podstavki za kozarce