Svetovna Dostava
0
Iskalni filtri

Tema

Podlaga

Kraj

Stil

Format

Javno

Št. oseb

Znanstvene stenske nalepke

Zbirka odličnih tematskih nalepk iz znanosti. Stenske nalepke in nalepke v zvezi s svetom znanosti. Popolne nalepke za šolske učilnice ali idealne za otroške spalnice, če bodo malo znanstveniki! nalepke z različnimi tako zabavnimi kot izobraževalnimi dizajni in vzorci. Ali radi eksperimentirate s svojim domačim dekorjem? če je tako, potem zagotovo v tem razdelku najdete nekaj, kar vam bo všeč, pa naj bo to ilustracija znanega znanstvenika ali impresivna zasnova periodične tabele! Okrasite svoje stene ali celo svoje elektronske naprave s temi nalepkami, ki so zasnovane posebej in v različnih velikostih, da se prilegajo vašemu potrebnemu prostoru.

o (kisik) mg (magnezij) bo vaša reakcija ob ogledu naših nalepk.


naša kolekcija poučnega okrasnega vinil naredi učenje zabavno. Vaši mali znanstveniki se bodo vsak dan naučili nekaj novega. Obstaja veliko različnih izobraževalnih nalepk, ki bodo presenetile vse vaše goste in preoblikovale vaše sobe. Vaši otroci bodo oboževali naše zabavne, barvite oblike

s široko paleto znanstvenih stvari, kot so nalepke sončnega sistema, nalepke občasnih miz , modeli, ki prikazujejo epruvete, laboratorijske plašče, karkoli in vse, kar pričakujete v laboratoriju! Vsi ti dizajni so edinstveni in privlačni za oči in bodo otroke navdihnili, da si nadenejo laboratorijske plašče in očala ter se eksperimentirajo!

učni vinilci so narejeni v celoti po naročilu in kakovostni! To nam omogoča, da ustvarimo izdelke, ki se bodo brezhibno prilegali v vaš dom, laboratorij, učilnico! Kot nalašč za vaše stene ali katero koli površino, na katero želite nanesti nalepko. Zelo enostaven za namestitev, naš poseben vinilni material pa je odporen na mehurčke, kar pomeni, da po nanosu ni mehurčkov. Naše nalepke oblikujemo tudi tako, da imajo mat zaključek, da ne bo motil in povzročal motečih bleščanja.

in seveda, kako bi lahko pozabili, če nam ne uspete najti svojega popolnega izobraževalnega vinila ali poučne nalepke s svojo popolno velikostjo ali barvami, potem nas ne kontaktirajte! Tukaj pri tenistkerih imamo ekipo za grafično oblikovanje, ki nenehno ustvarja nove modele, ki so narejeni posebej za vas. Preprosto nam pošljite e-poštno sporočilo s svojimi dizajnerskimi specifikacijami ali uporabite naše priročno spletno orodje.

izkoristite in okrasite z okrasnimi nalepkami, ki bodo vse osupli in imeli boste okras, ki bo tudi vašim malčkom pomagal naučiti vseh pomembnih znanstvenih stvari.


10 / 10

2 Ocena

Naredite učenje zabavno in všeč mi je pomen flore zvarov s to nalepko za steno fotosinteze. Sir iz široke palete velikosti!
Naredite učenje zabavno in všeč mi je pomen flore zvarov s to nalepko za steno fotosinteze. Sir iz široke palete velikosti!
Popusti danes 10%
2.21€1.99

1-24 od 69 dekorativne stenske nalepke