Svetovna Dostava
0

Valovi in ptice stenski stenski nalepki

TenStickers. Valovi in ptice stenski stenski nalepki. Dekorativni dizajn stenskih stenskih nalepk z neverjetnim videzom v ozadju valov in ptic, ki letijo, da pokrijejo stensko površino prostora v dnevni sobi.

Barva stene

Mere (širina x višina)

Enote, ki so vnesene v polje za velikost, so v cm.

Minimalne ukrepe za ta izdelek, so 3 cm x 3 cm

x

Po takšnih merah bo vinilna tapeta poslana v več kosih


oblikovanje stenskih stenskih nalepk s pticami, ki letijo nad morskimi valovi v čudovitem precej izjemnem ozadju. Ta neverjetna zasnova bo pokrila celotno površino vašega prostora z neizmerno lepoto, ki vas bo osupnila. Lahko ga nanesete v dnevni sobi, da prekrijete pohištveno stensko površino in všeč vam bo. S tem dizajnom ne potrebujete veliko dekoracije v prostoru, aplikacija pa je z navodili zelo enostavna in kupite lahko komplet aplikacij, ki vam bo pomagal, da ga uporabite za najboljši rezultat. Zakaj ne bi izbrali velikosti, ki bi najbolje ustrezala vašemu prostoru s tem našim stenskim stenskim nalepkom valov s ptičem zelo kakovostne končne obdelave in uživali v novem prostoru.

Informacije o Valovi in ptice stenski stenski nalepki

Poročilo: A17143

Stenske nalepke po meri

Naročite si svojo personalizirano dekorativno vinilno tapeto s sliko ali besedilom z uporabo storitev, ki vam jih ponujamo.