Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Podlaga

Kraj

Stil

Format

Javno

Št. oseb

Stenske nalepke za težke kovine

Zbirka modelov s težko kovinsko tematiko. Različni logotipi, ilustracije in besedila iz žanra težke kovine. Pridite in pobrskajte po naših čudovitih nalepkah iz težkih kovin!

radi obožujete kakšen težki kamen? S to paleto modelov lahko pokažete svojo strast do te alternativne glasbene zvrsti. Zakaj ne bi okrasili svoje spalnice ali glasbene sobe z logotipi svojih najljubših skupin? Ali pa bi lahko te odlične in enostavno nalepke namestili v svoj avto.

ljubitelji težkih kovin bodo zagotovo všeč tem nalepkam
za personalizacijo sten in dodatkov ter tudi za to, da bodo izstopali od svojih prijateljev!

zakaj okrasiti s težkimi kovinskimi nalepkami?

ta glasbena zvrst je nastala sredi šestdesetih in zgodnjih sedemdesetih let v angliji in združenih državah amerike, izvira pa iz blues rocka, hard rocka in psihedeličnega rocka. Pionirji tega glasbenega sloga so vodili zepelin, globoko vijolično in črno soboto. če ste navdušeni nad to glasbo, začnite okrasiti in ustvarite svoj glasbeni kotiček z našimi originalnimi kovinskimi glasbenimi nalepkami.

dotik osebnosti za vaš računalnik, telefon ali stene in okna. V tem katalogu boste našli težke kovinske nalepke z vzorci iz iron maiden, ac / dc, barón rojo, kiss ali metallica. Veliko raznovrstnih stenskih nalepk iz kovinskega materiala , da boste lahko uživali v edinstvenem vzdušju.

če ne najdete želene stenske nalepke, ki jo iščete, vas prosimo, da nas kontaktirate. Imamo ekipo oblikovalcev, ki lahko ustvarijo edinstven dizajn za vas. Vsi izdelki so narejeni po meri, tako da imate nalepko, ki se popolnoma zlije z vašo steno ali površino.

imamo več kot 40 barv za enobarvne izdelke, večbarvni izdelki pa so polni življenja in živih barv.
 
vrhunski dizajn, ki bo popolnoma izpolnil vaša pričakovanja. Vaši prijatelji bodo presenečeni nad vašo novo dekoracijo in vi boste imeli okras po vaših željah.

1-17 od 17 dekorativne stenske nalepke