0

Sove na drevesni steni

TenStickers. Sove na drevesni steni. Ta otroška stena decal iz naše zbirke nalepk s steno sova je fantastičen dizajn za spalnico malih doma. Ta čudovita nalepka s sivimi stenami je idealna za dekoracijo vrtca, dnevne sobe, otroške sobe in še več!

Barva stene

Mere (širina x višina)
Ta otroška stena decal iz naše zbirke nalepk s steno sova je fantastičen dizajn za spalnico malih doma. Primeren je tudi za otroke novorojenčkov! Ta lepa drevesna stenska nalepka ima spektakularno zasnovo živali v gozdu, sova in ptic okoli veje drevesa. Ne samo, da prinaša toplino in vitalnost v prostoru, temveč tudi tišino za vaš dom, posebej za spalnico malih. Ta čudovita nalepka s sivimi stenami je idealna za dekoracijo vrtca , dnevne sobe , otroške sobe in še več!
če niste popolnoma prepričani, preverite nalepke na gozdnih stenah! Ta dekorativna dekalacija gozdnih ptic na drevesu je na voljo v različnih velikostih, da ustreza gladki površini po vaši izbiri. Je zelo enostavno uporabljati in ne pušča ostankov po odstranitvi.

Stenske nalepke po meri

Naročite si svojo personalizirano dekorativno vinilno tapeto s sliko ali besedilom z uporabo storitev, ki vam jih ponujamo.