Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Stil

Format

Javno

Št. oseb

Rimske stenske nalepke

Zbirka modelov, ki temeljijo na zgodovinskem glavnem mestu rimu. če imate radi to italijansko mesto, vam bo zagotovo všeč ta izbor čudovitih nalepk. Všeč vam bodo naše nalepke rome!

vrsto besedilnih nalepk , stenskih fresk in drugih ustvarjalnih ilustracij, ki jih navdihuje rim. Počutite se, kot da se sprehajate po čudovitih ulicah tega mesta iz udobja lastnega doma s podrobnim dizajnom, ki lahko vašim sobam doda trenutni slog in značaj.

na voljo v številnih velikostih in barvah, ki vam najbolj ustrezajo in prostoru, ki ga želite okrasiti. Na izbiro imamo toliko rimskih stenskih nalepk!

kako okrasiti svojo hišo z rimskimi nalepkami?

obstaja veliko različnih nalepk rom, zato lahko najdete tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam, lahko izberete velikost izdelka, v primeru enobarvnih nalepk pa lahko izbirate med več kot 40 barvami. Poiščite tisto, ki vam najbolj ustreza za vašo notranjost.

risbe, kot je na primer beseda rome, narejene iz slik, na katerih lahko vidite zastavo, kolosej, panteon in številne druge spomenike, značilne za to veliko mesto.

ilustracije silhuete tega velikega mesta, tako da imate na prvi pogled vse glavne značilne spomenike in lahko uživate v novi dekoraciji. če ste navdušeni nad rimsko kulturo in tem čudovitim mestom, boste zagotovo radi prikrojili svoj dom in ustvarili okolja s temi rimskimi nalepkami.

rimske besedilne nalepke in modeli, kot sta besedna zveza veni vidi vici ali ave cesar morituri te salutant. Mitske fraze iz rimske kulture, ki bodo pokazale vaš dober okus za dekoracijo.

te rimske stenske nalepke so primerne za vsako sobo, od dnevne sobe do spalnice, vključno s kuhinjo in jedilnico. Naše okrasne nalepke lahko namestimo na katero koli ravno površino, od sten do pohištva, aparatov, stekla ali zaslonov.

rome stenske nalepke je enostavno nanesti, med nanašanjem ni mehurčkov, popolnoma se integrirajo in mešajo s površino. Enostavno jih je oprati z vlažno krpo in imajo mat površino, zato ni odboja zunanje ali notranje svetlobe.

prinesite košček italijanske prestolnice domov in pustite vse goste presenečene! Kupi rome nalepko še danes!

1-15 od 15 dekorativne stenske nalepke