Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Podlaga

Stil

Format

Javno

Št. oseb

Nalepke za ragbi

Zbirka Rugby nalepk za dekoriranje vsakega prostora ali površine, idealno za osebnost in barvo. Če ste oboževalec Rubgy, vam bodo všeč ti modeli, ki jih boste namestili v dodatke, čelade, stene ali kamorkoli želite. Okrasite svoj športni center, steno svojega ragbi kota ali katerokoli dodatno opremo. Zbirka modelov, ki kažejo, kakšen šport ste navdušeni in kako je vaš način življenja.
Pokaže, da imate v krvi ragbi, vse to dajete temu športu in ga živite z veliko evforijo in predanostjo.

Stenske nalepke za ragbi. Katere rogby nalepke bom našel?


Boste našli rugby nalepke vseh vrst, od slik kroglice do silhuete rugby igralcev, do stavkov in znanih besedil. Veliko različnih modelov, ki jih lahko prilagodite v velikostih in barvah, da lahko izdelek popolnoma prilagodite tistemu, kar iščete.
Vsi izdelki v vinilu so odlične kakovosti, tako da se popolnoma integrirajo v vašo površino. Imate več kot 40 barv, ki jih lahko izberete za enobarvne vinile, večbarvni vinili pa so odlične kakovosti barv, živahni in zelo vzdržljivi. Vsi lepilni izdelki so odporni proti zunanjosti in se enostavno perejo z vlažno krpo. Izdelki so narejeni po meri in na zahtevo, kar nam omogoča, da ustvarimo izdelek, ki je v celoti izdelan po vaših željah, prilagojen vašemu okusu in potrebnim spremembam.
Za monotonimi površinami ali klasičnimi belimi stenami pustite po meri izdelane izdelke po vaših željah. Uporaba vinilov in nalepk za ragbi je zelo preprosta, tako da v njej ni mehurčkov in se popolnoma integrira.

1-14 od 14 dekorativne stenske nalepke