Black Discounts - November
Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Podlaga

Kraj

Stil

Javno

Punk stenske nalepke

Zbirka stenskih nalepk punk glasba. uporniški žanr, ki se je razvil v 70-ih v zda, veliki britaniji in avstraliji. Všeč vam bodo naše punk nalepke!

idealne nalepke za vse ljubitelje punk rock glasbe. Ne glede na to, ali so vam všeč moderne punk glasbe ali stare klasike, kot so seks pištole , tukaj je na voljo velika izbira, ki vam bo pomagala okrasiti stene ali dodatke. punk nalepke, prilagojene vsem ljubiteljem

izbirajte med znanimi logotipi zasedb, besedili pesmi ali celo portreti svojih najljubših punk rock zvezd in spalnico ali glasbeno sobo naredite za vas bolj oseben prostor.

kakšen slog punk nalepk bom našel?

med punk vzorci, ki jih boste našli v tej kategoriji, najdemo simbole glavnih punk skupin, ramone, spopad, linkin park ali simbol anarhije. Imamo široko paleto izdelkov: enobarvne oblike lahko izbirate med več kot 40 barvami , enobarvne imajo svetle barve, ki ustvarjajo velik učinek, vsi pa imajo mat površino, da se izognejo bleščanju z notranjo ali zunanjo svetlobo.

ta glasbena zvrst se je pojavila okoli leta 1970 in je še danes primerjalna zvrst, brezčasna, ki jo spremljajo milijoni ljudi. punk stenske nalepke vam bodo omogočile, da ustvarite kotiček ali prostor z vzdušjem, osebnost vašega avtomobila ali prilagodite svoj prenosnik, široko paleto vzorcev, ki vas ne bodo pustili ravnodušne.

če ne najdete iskanega dizajna, nas prosimo kontaktirajte, imamo ekipo grafičnih oblikovalcev, ki lahko oblikujejo želeni dizajn po vaši meri in v barvah, ki jih želite. želimo, da imate izdelek, ki ga iščete. edinstven izdelek in dizajn, ki bo presenetil vse, ki vas obiščejo.

kupite punk stenske nalepke pri tenstickersih in začnite krasiti na izjemne načine, klasične monotone bele stene pa pustite za seboj. Ekonomična dekoracija, zaradi katere bo vaš dom drugačen.

prvi punk bendi so bili ramones, mrtvi fantje, voidoidi, blondinke, srčni lomilci, tuff pikado, krči, napačniki, črna zastava, puška, torbe, češnjeva vanilija in okrožje wayne ter električni stoli in v proto-punk lutke new york, žametno podzemlje. če želite nalepko, povezano s temi punk skupinami, nas kontaktirajte.

1-3 od 3 dekorativne stenske nalepke