0

Prilagodljiv mavrični krog otroške nalepke

Prilagodljiv
TenStickers. Prilagodljiv mavrični krog otroške nalepke. Fantastično decal, ki ga lahko prilagodite iz naše kolekcije nalepk z mavričnimi stenami. Izberite ime, ki ga želite, in okrasite sobo otroka in ga obdajte v živahnem mavričnem krogu. Vrhunski dizajn, ki bo prinesel nekaj barve v otroško sobo.

Barva stene

Mere (širina x višina)
Prilagodi

Fantastično decal, ki ga lahko prilagodite iz naše kolekcije nalepk z mavričnimi stenami. Izberite ime, ki ga želite, in okrasite sobo otroka in ga obdajte v živahnem mavričnem krogu. Vrhunski dizajn, ki prinese malo barve v otroško sobo ali igralnico in ustvari prijetno vzdušje, v katerem lahko vaš otrok igra cel dan. Se znebite tistih praznih prostorov doma in jih nadomestite s to briljantno dekalceto.

prilagodite to decal in naredite otrokovo spalnico edinstveno in izvirno. Dajte otrokovo sobo edinstven dotik, ki se bo počutila še bolj udobno. Ta mavrična dekoracija je odlična za postavitev na katerokoli gladko površino, tako da jo lahko postavite tudi svojim vratom, oknom itd. , bo vaš otrok všeč ta ustvarjalni dizajn.
ne pozabite vnesti imena po svoji izbiri v polje z besedilom!
ta prilagojena mavrična nalepka je na voljo v različnih velikostih, izberite velikost, ki najbolje ustreza vaši steni ali gladki površini po vaši izbiri. Enostavno nanesti in ne pušča ostankov po odstranitvi.

...

Translated by Google Translate. Show original.

Informacije o Prilagodljiv mavrični krog otroške nalepke

Poročilo: A7694

Stili stenske nalepke:
Osebne nalepke
Tipografske stenske nalepke

Velikost:
Okrogla

Ciljne skupine, katerim je namenjena:
Otroci
Vrtec

Število oseb:
Brez ljudi