0

Piratska ladja otroška stenska nalepka

TenStickers. Piratska ladja otroška stenska nalepka. Fantastična piratska stenska nalepka piratske ladje za male otroke doma. Ta otroška stenska dekalacija je ena izmed naših oblik iz naše zbirke nalepk na morskih stenah. Jadranje sedmih morja v iskanju zakladnice z zlatom in kraljevskim nakitom!

Barva stene

Mere (širina x višina)

Fantastična piratska stenska nalepka piratske ladje za male otroke doma. Ta otroška stenska dekalacija je ena izmed naših oblik iz naše zbirke nalepk na morskih stenah. Jadranje sedmih morja v iskanju zakladnice z zlatom in kraljevskim nakitom! Začnite to pustolovščino na skrivnostni kraj, kjer noben drug pirat ni raziskoval.

vaš otrok ljubi pirati? Kaj pa lov na zaklade? Ali nameravate okrasiti otroško sobo? če je, potem je ta pirat decal pravi model za spalnico ali igralno sobo vašega otroka! Ta decal se lahko uporablja tudi na mestih, kot so šole ali drevesnice, da ustvarijo prijetno vzdušje za male otroke.

ta barvita piratska ladja je preprosta za uporabo in ne pušča ostankov po odstranitvi. Je na voljo v različnih velikostih.

...

Translated by Google Translate. Show original.

Informacije o Piratska ladja otroška stenska nalepka

Poročilo: A5905

Stil stenske nalepke:
Risanje nalepk

Velikost:
Brez želja

Ciljne skupine, katerim je namenjena:
Otroci
Vrtec
Teens

Število oseb:
Brez ljudi