Black Discounts - November
Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Podlaga

Kraj

Stil

Format

Javno

Št. oseb

Pariz stenske nalepke

Zbirka modelov, ki jih je navdihnilo romantično mesto pariz. čudovite ilustracije in foto-freske iz glavnega mesta francije.

želite v svojem domu ustvariti elegantno in elegantno vzdušje? S tem izborom nalepk lahko izbirate med številnimi modeli, s podobami ikoničnih znamenitosti, kot sta eifflov stolp in čudovite pariške ulice. Ali celo izberete besedilno nalepko, s katero pokažete, kako zelo imate radi pariz.

dajte svojim stenam nekaj "joie de vivre" s temi čudovitimi nalepkami, ki jih je enostavno nanesti in odstraniti.

okrasite svojo hišo s pariškimi nalepkami

glavni pariški spomenik je eifflov stolp , spomenik, ki ga boste našli v mnogih naših izdelkih, saj je glavna ikona tega mesta. Posamezne zasnove stolpa s cvetličnim slogom ali sestavljene oblike, kot so obzorje mesta, kjer se pojavlja eifflov stolp, elizejske poljane, slavolok zmage, katedrala notre dame in številni drugi spomeniki in simbolične zgradbe tega velikega mesta.

vzorci so kot nalašč za vzglavje v glavni spalnici, na veliki steni v jedilnici ali kjer koli drugje. Stenske nalepke so primerne za vse površine, če so ravne, stene, pohištvo, vozila, steklo, vrata...

najrazličnejši modeli, ki bodo vsakogar, ki obišče vaš dom in vidi vašo novo pariško dekoracijo, ki ste jo ustvarili, osupnili. Poceni izdelek, ki bo močno vplival na stene in ki bo popolnoma spremenil vzdušje vašega doma ter ustvaril prostor po vaših željah. Všeč vam bodo naše stenske nalepke na temo parisa.

ne najdete okrasnih nalepk in nalepk za stene v parizu , ki jih iščete? Pri tenstickers imamo ekipo oblikovalcev, ki nenehno ustvarjajo nove modele v vseh kolekcijah. Lahko tudi ustvarimo kateri koli model, ki ga želite, samo nas kontaktirajte in nam pošljite svojo idejo, barvo in velikost, ki jo želite, in ustvarili bomo edinstven izdelek samo za vas.

pariske nalepke je enostavno namestiti, tako da med nanašanjem ne ostanejo mehurčki. Omogočili vam bodo obnovo vaše dekoracije, ko jo boste potrebovali, saj na odstranitvi ne bodo pustili sledi na steni. Zlahka jih obrišete z vlažno krpo, zaključek pa je mat, da preprečuje bleščanje z notranjo in zunanjo svetlobo.

ustvarite novo dekoracijo, ki jo zahteva vaš dom, z našimi nalepkami za stene v parizu in presenetite vse, ki vas obiščejo.

1-24 od 31 dekorativne stenske nalepke