0

Originalno plemensko gecko zidno umetniško nalepko

TenStickers. Originalno plemensko gecko zidno umetniško nalepko. Originalen dizajn za okraševanje sten katerekoli sobe v vašem domu. Fantastična gecko stenska dekalacija iz naše zbirke nalepk na plazilcih. Dajte novo in eksotično vzdušje stenam vašega doma s to gecko dekalcem, ki ga navdihuje plemensko oblikovanje tatoojev.

Barva stene

Barva
T
Mere (širina x višina)
Originalen dizajn za okraševanje sten katerekoli sobe v vašem domu. Fantastična gecko stenska dekalacija iz naše zbirke nalepk na plazilcih. Dajte novo in eksotično vzdušje stenam vašega doma s to gecko dekalcem, ki ga navdihuje plemensko oblikovanje tatoojev.
visoko kakovostno dekaliranje po ugodni ceni! Ta dizajn gekko je na voljo v različnih barvah, več kot petdeset različnih tonov, vse v matiranem zaključku. Izberite velikost, ki najbolje ustreza prostoru, ki ga želite prenoviti, in presenečenje vaših gostov. Enostaven za uporabo in odstranitev.

Stenske nalepke po meri

Naročite si svojo personalizirano dekorativno vinilno tapeto s sliko ali besedilom z uporabo storitev, ki vam jih ponujamo.