Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Podlaga

Kraj

Stil

Format

Javno

Št. oseb

Okvirji za stenske nalepke

Pridite in prebrskajte našo čudovito zbirko nalepk z okrasnimi okvirji za slike. Te briljantne stenske nalepke so idealne za prenovo vašega doma ali pisarne. V našem katalogu imamo veliko različnih modelov, ki vključujejo vse, od retro in modernih do bolj vintage modelov.

s temi nalepkami na okvirju lahko ustvarite zabavne in umetniške učinke na kateri koli površini, ki bodo takoj poživile vaš okras. Pritrdite naše nalepke na stene, prenosnike, ogledala ali katero koli drugo površino, ki jo izberete. Meja je samo vaša domišljija!

naredite sliko vsak trenutek popolno z našimi stenskimi nalepkami v okvirju!


naša živahna zbirka okvirnih nalepk za stene je v različnih barvah in oblikah. Zakaj ne bi svojemu domu dodali kančka pouka z našimi okrasnimi okvirji ali polepšali kopalnice z našimi ogledali?   zagotavljamo, da boste v naši zbirki našli nekaj, kar vam je všeč!

želite to sliko narediti malo bolj trajno? Oglejte si našo prilagojeno nalepko za okvir za fotografije. v okvir lahko vstavite katero koli sliko, ki vam je všeč, tako da bodo spomini malo daljši! Naše okvirne nalepke lahko uporabimo tudi za poživitev katerega koli ogledala in poskrbimo, da bo vaša slika popoln dan!

imate več slik, ki jih želite pokazati? Brez skrbi! Imamo tudi veliko več nalepk za fotookvirje! Pokažite vso družino z našimi nalepkami za okvir družinskega drevesa ali se ponašajte z najnovejšimi dogodivščinami z našim fotoroidom polaroid. te nalepke so popoln osrednji del vsake dnevne sobe, vsi vaši gostje bodo zelo ljubosumni!

vse naše okvirje lahko prilagodite vaši velikosti, kar pomeni, da so ti okvirji kot nalašč za poljubno sliko! Veliko naših nalepk na okvir lahko izdelamo tudi v več kot 45 barvah - idealno za vsako sobo v hiši!

naše nalepke je zelo enostavno nanesti - to lahko naredi vsak! Vse naše nalepke za fotookvirje imajo enostavna navodila, kar pomeni, da je nalepka brez stresa. Ne bo mehurčkov ali gub! Premisli si? Ni problema! Naše nalepke je enostavno odstraniti in ne bodo puščale ostankov ali lepila na površini. Kopijo navodil za prijavo in odstranitev najdete na spodnjem spletnem mestu!

ne najdete tistega, kar iščete? Naša strokovna skupina oblikovalcev je tu, da vam pomaga! Stopite v stik z nami po e-pošti ali obiščite našo prilagojeno stran z nalepkami, da ustvarite svoj popoln slog!


Soba nalepke - peephole frame theme. Decals odlično za dekoriranje in oblikovanje vašega doma.
Soba nalepke - peephole frame theme. Decals odlično za dekoriranje in oblikovanje vašega doma.
1.99
čudovita nalepka okvirja z rožnimi zrcali, ki vas bo ob uporabi ogledala pustila presenečena. Visokokakovosten izdelek, ki ga je zelo enostavno uporabiti.
čudovita nalepka okvirja z rožnimi zrcali, ki vas bo ob uporabi ogledala pustila presenečena. Visokokakovosten izdelek, ki ga je zelo enostavno uporabiti.
4.50

1-24 od 88 dekorativne stenske nalepke