Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Podlaga

Kraj

Stil

Format

Javno

Št. oseb

Navadne barve stenske nalepke

Zbirka navadnih nalepk iz vinilnih listov s z navadnimi blokovnimi barvami. Na izbiro najrazličnejše barve. Praktične nalepke za okrasitev vašega doma.


ta nabor navadnih barvnih nalepk je odličen za enostavno pokrivanje praznih prostorov in vam ni treba skrbeti, da boste naredili nered z barvo! Vse te nalepke je enostavno uporabiti in na njih ne bodo ostali ostanki.


spremenite svoje stene in dodatke v nekaj minutah s temi nalepkami, ki odstranijo stres pri okrasitvi. Izberite med našimi velikostmi ali nam pišite na info@tenstickers. Co. Uk, če potrebujete določene velikosti.

resnično lahko prilagodite in okrasite kateri koli del vašega doma z okusom in slogom! Dovolite, da vas prevzame nov način razumevanja vaše stanovanjske opreme in začnite razmišljati izven okvirov!

zahvaljujoč navadnim barvnim vinilnim nalepkam boste lahko spremenili vse vidike vaše hiše, od najmanjših podrobnosti do najbolj privlačnih predmetov! Z barvami, ki jih želite, lahko pokrijete vse, kar vam ni všeč!

pozabite na tista težka dela ali drage stroške nakupa novega pohištva, ki vas potem delajo cele dneve! Pravzaprav boste s temi barvnimi vinilnimi ploščami lahko pokrili kateri koli predmet hiše, predale, kredence, omare, vitrine, okna, stene in tiste, ki jih imate več, lahko zdaj popolnoma spremenite svoj dizajn doma na zelo minimalen stroški!


dovolite nam, da vam pomagamo pri težkem izzivu prenove in izboljšanja vašega kraja

zaradi velike raznolikosti teh čudovitih navadnih barvnih nalepk za stene in njihove odlične kakovosti so idealne za dekoracijo vseh okolij. Izberite velikost in barvo. Na voljo so tudi v prosojni.
če razmišljate o okrasitvi pohištva, ne spreglejte teh neverjetnih barvnih lepilnih listov, ki so sestavljeni iz barvnih kosov z veliko kromatsko raznolikostjo, ki bodo prostor spremenile v popolnoma edinstven kraj. Izberite nalepko in želeno barvo.


1-13 od 13 dekorativne stenske nalepke