Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Podlaga

Kraj

Stil

Format

Javno

Št. oseb

Nalepke za superhero stene

Zbirka modelov, ki jih navdihujejo superjunaki , moški in ženske. Idealen za okrasitev spalnic in igralnih površin za otroke, ki imajo radi akcijo. Pogostite svoje otroke z eno od naših nalepk za superheroja in ustvarite popolno vzdušje za njihovo igro in učenje. Poskrbite, da se bo vaš otrok počutil kot njegov najljubši superheroj! Primeren za vse starosti.

če niste našli posebnega dizajna superheroja, nas kontaktirajte in ustvarili bomo prilagojeno nalepko za vas! Vse naše nalepke je enostavno nanesti in po odstranitvi ne puščajo ostankov.

ustvarite prijetno vzdušje v svoji hiši s temi nalepkami, ki lahko zlahka spremenijo dolgočasne in brez življenja prostore. Otroci bodo uživali v svojih sobah s temi superherojskimi stenskimi nalepkami, ki prinašajo značaj in življenje.

kakšne nalepke superheroja najdem?


široko zbirko modelov, ki jih lahko prilagodite z imenom svojih otrok, tako da imajo prostor po meri , za seboj pa pustijo dolgočasne bele in enolične stene. Ti izdelki vam omogočajo, da vdihnete barvo in najmanjšo sobo napolnite z življenjem.

batman nalepke , otroške nalepke z začetnico najmanjšega imena v domu, ki z imenom simulirajo simbol supermanov in superherojskih vinilov, tako da lahko izdelek prilagodite... Najboljši način za okrasitev katere koli sobe je najrazličnejša modeli z različnimi temami in različnimi slogi, tako da boste našli tistega, ki najbolj ustreza najmanjši sobi.

superherojske stenske nalepke je zelo enostavno nanesti, tako da v njih ni mehurčkov, se popolnoma integrirajo in mešajo v steno. Izdelki so narejeni v celoti po meri, odvisno od velikosti izbora in barve enobarvnih izdelkov. Enobarvni izdelki imajo paleto več kot 40 barv, tako da lahko dobite barvo, ki se najbolje ujema z dekoracijo, ki jo iščete za svojo steno.

naj najmanjši od doma sodelujejo pri izbiri svojih okrasnih nalepk superjunakov , tako bodo radi izbrali svojo novo dekoracijo in se je veselili, da jo bodo lahko postavili in začeli uživati v novem dekorativnem slogu, ki ste izbrali skupaj.

vse sobe v vaši hiši si zaslužijo čudovito, ekskluzivno in izvirno dekoracijo, v kateri lahko preživite toliko ur, kot želite, ne da bi se dolgočasili, lepilne izdelke lahko enostavno spremenite, da obnovite dekoracijo prostora in ga prilagodite starosti od manjših. Je cenovno ugoden izdelek, ki ustvari velik učinek, ko ga postavite, ne da bi vam bilo treba močno razliti.

pri tenstickers imamo oblikovalsko skupino, ki lahko ustvari nalepko, ki jo iščete. Če že imate obliko, ki jo želite izdelati na vinilu, ne oklevajte in se obrnite na nas, da dobimo vašo unikatno nalepko, ki je ne bo imel nihče drug, in to bo vse presenetilo.

10 / 10

1 Ocena

1-24 od 69 dekorativne stenske nalepke