0

Nalepke s snopom in lune

TenStickers. Nalepke s snopom in lune. Majhna sova z velikimi očmi, ki ležijo na drevesni veji med polno luno! Ta zasnova je od naših izključnih nalepk na stenskih stenah, da bi vašemu otroškemu spalniku dali izvirnost; enostavno nanesti in ne pušča ostankov po odstranitvi.

Barva stene

Mere (širina x višina)

Majhna sova z velikimi očmi, ki ležijo na drevesni veji med polno luno! Ta oblika je iz naših ekskluzivnih stenskih stenskih sten, da bi vašemu otroškemu spalniku dali izvirnost. Se znebite tistih praznih sten v otrokovem prostoru in jo okrasite s to fantastično sokovsko steno, da ustvarite prijazno in prijetno vzdušje za vse. Vaš otrok bo ljubil to snobo nalepko.

ta okrasna dekorativna sova stene se lahko uporablja za dekoriranje krajev za otroke, kot so šole , drevesnice in vaš dom. če iščete, da bi vašemu otroku spalnico naredili nov videz, potem ste našli idealno nalepko. Ne boste našli tako visoko kakovostne nalepke po nizki ceni kjerkoli drugje!

ta vinilna nalepka te sove je enostavna za nanos in ne pušča ostankov po odstranitvi. Je na voljo tudi v številnih velikostih, izberite velikost, ki najbolje ustreza gladki površini po vaši izbiri.

...

Translated by Google Translate. Show original.

Informacije o Nalepke s snopom in lune

Poročilo: A3507

Stil stenske nalepke:
Risanje nalepk

Velikost:
Brez želja

Ciljne skupine, katerim je namenjena:
Vrtec
Otroci

Število oseb:
Brez ljudi