Black Discounts - November
Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Podlaga

Kraj

Stil

Format

Javno

Št. oseb

Nalepke na steni z živalmi

okrasne vinile za hišne ljubljenčke za okrasitev vašega doma na zabaven in edinstven način. Naša kolekcija bo vašim barvam dala žive barve in občutek življenja, nikoli več vam ne bo treba strmeti v naše nežne stene. široka paleta nalepk za hišne ljubljenčke, s katerimi boste napolnili vaš dom. Naši izdelki se lahko zataknejo kjer koli od sten do pohištva, stikal, naprav, kot so mobilni telefoni ali računalniki in celo vaš avto. če je vaša površina ravna in nima utorov ali vdolbinic, se bodo naše nalepke za hišne ljubljenčke zlahka prilepile na vaše stene. So zelo enostavne za čiščenje, preprosto jih obrišite z vlažno krpo. So tudi odporni na vremenske vplive, zato bodo dež ali sijaj, vaše nalepke bodo vedno videti super in kot da so povsem nove!

Eleganten Stenske nalepke hišni ljubljenčki. Oglejte si te čudovite modele!

obstaja velika paleta nalepk za stene za hišne ljubljenčke , natisnjene z več kot 50+ lepimi barvami. Našli boste nalepke za pasje šape , ljubke pse in mačke, nalepke za pse na krovu in še veliko več. Nenehno si prizadevamo, da bo naša kolekcija še večja in še boljša, zato bo v tej kolekciji nekaj popolnega za vas!

lahko kupite nalepke hišnih ljubljenčkov iz naše velike ponudbe ali če se trudite najti svojo popolno nalepko, potem lahko tudi nalepke oblikujemo in izdelamo glede na vaše potrebe in okuse. Imamo neverjetno ekipo za grafično oblikovanje, ki več kot z veseljem ustvarja vaše idealne modele. Vam je všeč ena od naših nalepk, a bi radi kaj spremenili? To ni problem, lahko za vas spremenimo katero koli zasnovo. Naše nalepke hišnih ljubljenčkov izdelujemo po naročilu, narejene v skladu s potrebami stranke. Kako torej dobite svojo nalepko po meri? No, preprosto je, bodisi uporabite orodje za osebne nalepke na našem spletnem mestu, bodisi nam pošljite e-pošto z vzorčnim dizajnom in posebnimi podatki. Naša oblikovalska ekipa se bo nato lotila vaše nalepke!

okrasite svoj dom s pomočjo teh osupljivih modelov. Naši izdelki so zelo enostavni za uporabo, pod pogojem, da je vaša površina ravna in čista. Ti neverjetni dizajni vam bodo omogočili, da svoj dom okrasite po nižji ceni, brez potrebe po prenovah in barvanju. Naše nalepke so natisnjene tudi z mat barvami, da ne bodo odsevale nobene potepuške luči. Torej kaj čakate, oglejte si našo kolekcijo zdaj in poiščite svojo popolno nalepko zdaj!

10 / 10

2 Ocena

Geometrijska stenska nalepka obraza kuncev. Briljantno oblikovanje iz naše zbirke nalepk na stenah zajec, da okrasite svojo spalnico ali dnevno sobo ali pustite, da vaši otroci uživajo in ga uporabijo na stenah otroške sobe ali vrtca!
Geometrijska stenska nalepka obraza kuncev. Briljantno oblikovanje iz naše zbirke nalepk na stenah zajec, da okrasite svojo spalnico ali dnevno sobo ali pustite, da vaši otroci uživajo in ga uporabijo na stenah otroške sobe ali vrtca!
Popusti danes 15%
2.34€1.99

1-24 od 122 dekorativne stenske nalepke