Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Stil

Format

Javno

Št. oseb

Nalepke Otroške pesmice

Zbirka modelov, ki jih navdihujejo znane vrtnarske rime. Izvirni modeli z besedili in slikami iz klasičnih otroških rim. Idealen za okrasitev sob in prostorov za otroke. Všeč vam bodo naše nalepke za vrtec!

okrasite spalnice svojih otrok ali vrtce novorojenčkov s temi sladkimi nalepkami z očarljivimi besedami in prikupnimi podobami. Poskrbite, da bodo vaše sobe bolj tople in prijetne, tako da dodate oseben pridih besedam iz otrokove najljubše otroške rime ali podobo njihovega najljubšega lika.

ti nalepke lahko pomagajo spodbuditi otroško domišljijo, hkrati pa okrasijo na izviren in edinstven način.

kakšne nalepke za otroške pesmice bom našel?

najrazličnejše nalepke za otroške pesmice, s katerimi boste našli svojo najljubšo skladbo vašega malega, tako bodo imeli prostor po meri z zelo barvitimi in zabavnimi stenami.

na voljo je najrazličnejše stenske nalepke, tako da lahko najdete tisto, ki se najbolj ujema z dekoracijo vaše sobe, ki se kombinira s pohištvom, igračami in okrasjem na stenah. Nalepke za otroške pesmi bodo videti čudovito, kamor jih boste postavili.

poiščite pesmi, kot so "hakuna matata lionskega kralja", "baby shark" ali otroške klasike, ki vas bodo navdušile.

nalepke za otroške pesmice bodo spremenile prostor, narejene so v celoti po vaših željah, enobarvni izdelki imajo paleto z več kot 40 barvami.

nalepke za otroške pesmice je zelo enostavno nanesti in jih lahko nalepite na katero koli gladko površino. Narejen je iz visokokakovostnih materialov in ga je zelo enostavno očistiti z vlažno krpo.

zdaj lahko obnovite svojo dekoracijo, ne da bi morali porabiti preveč, saj nalepke za vrtec niso drage. Zelo enostavno odstraniti s stene in obnoviti vaše stene ali pohištvo, ko vaši otroci rastejo.

če ne najdete tistega, kar iščete, nas kontaktirajte na info@tenstickers. Co. Uk, imamo ekipo za grafično oblikovanje, ki vsak dan ustvarja novo nalepko za zbirko. Lahko tudi sami ustvarite svoj dizajn , samo povejte nam, kaj želite, spremembo obstoječega dizajna ali popolnoma nov dizajn z vašim besedilom ali sliko, merami in barvami, ki jih želite za svoj izdelek!

1-24 od 26 dekorativne stenske nalepke