0

Nalepka za kitarsko steno z glasbenimi notami

TenStickers. Nalepka za kitarsko steno z glasbenimi notami. Fantastično nalepko za kitaro iz naše izvrstne zbirke glasbenih stenskih nalepk, da prilagodite vaš dom na zelo edinstven način! Ta kitara decal je idealen za tiste, ki igrajo ta instrument ali preprosto ljubezen glasbe!

Barva stene

Barva
T
Mere (širina x višina)
Fantastično nalepko za kitaro iz naše izvrstne zbirke glasbenih stenskih nalepk, da prilagodite vaš dom na zelo edinstven način! Ta kitara decal je idealen za tiste, ki igrajo ta instrument ali preprosto ljubezen glasbe! če imate radi to obliko in imate prazen prostor za dekoracijo, potem je to za vas popolno! Ustvarite glasbeno vzdušje, ki ste ga vedno želeli v vašem domu ali studiu s to izvirno zasnovo hitro in enostavno.

ta oblika glasbenega nota se lahko postavi na katero koli gladko površino. Primerno za dekoriranje sten, pohištva in drugih naprav. Na voljo v različnih barvah in velikostih. Enostaven za uporabo in odstranitev.

Informacije o Nalepka za kitarsko steno z glasbenimi notami

Poročilo: A7660

Stenske nalepke po meri

Naročite si svojo personalizirano dekorativno vinilno tapeto s sliko ali besedilom z uporabo storitev, ki vam jih ponujamo.