0

Nalepka stenske mape svetovne živali

TenStickers. Nalepka stenske mape svetovne živali. Kreativni otroški zemljevid sveta, ki prikazuje divje živali iz vsega sveta in od kod prihajajo. Odličen kot učilnica ali otroška stenska nalepka, saj je izobraževalna.

Barva stene

Mere (širina x višina)
crkveni svetovni zemljevid decal, ki prikazuje divje živali iz vsega sveta in od kod prihajajo. Se lahko uporablja kot otroška spalnica nalepka ali učilnica ali otroška stenska nalepka, saj je izobraževalna. nalepka za izobraževalne stene bo otroke naučila, kaj izgleda vsaka žival z vsega sveta, skupaj z učenjem na zemljevidu sveta in v kateri državi! Ali je vaš otrok najljubša žival lev, delfin, kenguru, medved ali žirafo, jih bodo lahko brez težav našli na tem čudovitem zemljevidu sveta! nalepka stene divje živali na voljo v različnih velikostih in je enostavna za uporabo. Naše nalepke so narejene iz visokokakovostnih , proti-mehurčkov in jih je mogoče enostavno odstraniti.

Stenske nalepke po meri

Naročite si svojo personalizirano dekorativno vinilno tapeto s sliko ali besedilom z uporabo storitev, ki vam jih ponujamo.