0

Nalepka nalepka valov

TenStickers. Nalepka nalepka valov. Kopalniške nalepke - oblikovanje nalepk z zamrzovalnim valjem za posodobitev vašega dekorskega doma, medtem ko vam priskrbi nekaj zasebnosti ob prhanju. Ta prosojna stenska nalepka je kot nalašč za dajanje malo svetlobe v tuš kabino, medtem ko ni preveč.

Barva stene

Barva
T
Mere (širina x višina)

Enote, ki so vnesene v polje za velikost, so v cm.

Najmanjša velikost 3 cm x 3 cm.

x

Po takšnih merah bo vinilna tapeta poslana v več kosih


Kopalniške nalepke - oblikovanje nalepk z zamrzovalnim valjem za posodobitev vašega dekorskega doma, medtem ko vam priskrbi nekaj zasebnosti ob prhanju. Ta prosojna stenska nalepka je kot nalašč za dajanje malo svetlobe v tuš kabino, medtem ko ni preveč. Prikazuje zbirko valov in vrtinčenja, združenih skupaj, da naredi vizualno osupljiv vzorec, ki je odličen dodatek k vašemu tušu, da se izostri in daje nekaj posebnega. Izjemno trpežna in vodoodporna in na steklu ne pušča ostankov, če se odstrani.
* nam pošljite e-poštno sporočilo na naslov info.si@tenstickers.com, da si zagotovite to obliko v določeni velikosti, ki vam ustreza.

Stenske nalepke po meri

Naročite si svojo personalizirano dekorativno vinilno tapeto s sliko ali besedilom z uporabo storitev, ki vam jih ponujamo.